BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,08
ALTIN 2.841,46
HABER /  SPOR

Beşiktaştan haberlere yalanlama

Beşiktaş basında çıkan Batuhan Karadeniz haberlerini yalanladı.

Abone ol

Beşiktaş Kulübü, Batuhan Karadeniz'in Diyarbakırspor maçı öncesi ilk 11'de yer almayacağı için hasta olduğunu gerekçe göstererek, teknik direktör Mustafa Denizli tarafından kadro dışı bırakıldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, bazı gazetelerde yayınlanan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, ''Futbolcumuz Batuhan Karadeniz'in Diyarbakırspor maçı öncesi ilk 11'de olmadığını öğrenince 'Boğazım ağrıyor' diye bir bahane ileri sürdüğü, bunun üzerine teknik direktörümüz Mustafa Denizli tarafından kadro dışı bırakıldığı iddiaları tamamen yalandır'' ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

''Takımımızın Diyarbakırspor maçı öncesindeki son idmanını yaparak kampa girdiği perşembe günü rahatsızlanan Batuhan Karadeniz'e kulüp doktorlarımız tarafından gerekli tetkikler yapılmış ve üst solunum yolları enfeksiyonu teşhisi konulmuştur. Hemen serum tedavisi yapılan futbolcumuz, gerekli ilaç tedavisinin yapılması ve istirahat etmesi için evine gönderilmiştir. Maç öncesindeki günü serumla tedavi olarak geçiren bir futbolcunun ilk 11'de oynaması beklenemeyeceği gibi, ne Batuhan Karadeniz'in böyle bir isyanı olmuş, ne de hocamız tarafından kadro dışı bırakılmıştır. Futbol takımımızın hiçbir yetkili organından bilgi alınmadan yapılan bu asılsız haber, maksatlıdır ve takımımızı yıpratmaya yöneliktir.''