BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Beşiktaşta yeni dönem hazırlığı

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yoğun tempolu akşam antrenmanıyla sürdürdü.

Abone ol

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yoğun tempolu akşam antrenmanıyla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışmalarını devam ettiren ve sabah salonda çalışan siyah-beyazlı takım, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki akşamki idmanıyla hazırlıklarına devam etti.

Antremana şut çalışmasıyla başlayan Beşiktaşlı futbolcular, ardından hücum ve savunma organizasyonları gerçekleştirirken, daha sonra mavi, beyaz, kırmızı ve yeşil yelekler giyerek 4 takıma halinde yarım sahada çift kale maç oynadılar.

Serdar Özkan ve Mehmet Sedef'in de yer aldığı gençlerden oluşan mavi takım, yarım saha maçlarında diğer ekiplere üstün sağlamayı başardı. Mavi yelekli ekipte bulunan futbolcular, sevinçlerini saha içinde birbirlerine sarılarak yaşadılar.

Beşiktaş'ın akşam antrenmanına, bugün sözleşme imzaladığı açıklanan Gökhan Zan dışındaki tüm oyuncular katıldı. Gökhan Zan'ın Avusturya kampı öncesi memleketi Hatay'a gideceği ve daha sonra takıma katılacağı bildirildi.

-DELGADO KORKUTTU-

Beşiktaş'ın yarım sahada yaptığı çift kale maç esnasına Deglado'nun sakatlanması teknik heyeti korkuttu.

Sağ ayağından sakatlanan Arjantinli oyuncuya sağlık ekibi tarafından saha kenarında ilk müdahale yapıldı. Oyuncu çalışmayı yarıda bıraktı. Delgado'nun önemli bir sakatlığının olmadığı ve tedbir amacıyla çalışmadan alındığı bildirildi.

Bu arada, Uğur İnceman da çift kale maçı bırakan bir diğer oyuncu oldu.

-ANTRENMANA MİNİK KONUKLAR-

Türkiye Minikler Futbol Şampiyonası'nda birinci olan Beşiktaş Minik Takımı oyuncuları, antrenmanı ziyaret ederek başarılarının sevincini (A) Takım oyuncularıyla paylaştı.

Tesislere şampiyonluk kupasıyla gelen minik oyuncular, siyah-beyazlı futbolcularla antrenman öncesi basın mensuplarına görüntü verdiler.

Beşiktaş, yarın basına kapalı gerçekleştireceği çift antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.