BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  SPOR

Beşiktaşta transfer pişmanlığı

Sakarya ile berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara alan Kartal, devre arası yapılmayan transferin pişmanlığını yaşıyor.

Abone ol

Siyah beyazlı kulübün yeni dönem yönetiminde bulunan bazı yöneticiler, devre arasında takıma defans oyuncusu almak için girişimlerde bulunduklarını, ancak teknik direktör Jean Tigana'nın sezon ortasında alınacak futbolcuya sıcak bakmaması nedeniyle, bu fikirlerini gerçeğe dönüştüremediklerini dile getirdiler.

Son oynanan Sakaryaspor maçında kaybedilen üç puanı defans hatası olarak gören yöneticiler "Yabancı bir savunma oyuncusu olsaydı böle basit goller yemezdik. Tigana'ya bu konuda çok ısrar ettik. Ama kendisi ikna olmadı. Eğer takımımızda yabancı ve tecrübeli bir futbolcumuz daha olsaydı şampiyon olmak için Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini de beklemezdik.

Çünkü lider biz olurduk. Çok basit puanlar kaybettik. Gökhan zan sürekli sakatlandı, Baki'de ve maçın skorunu etkileyecek kritik hatalar yaptı. Devre arası Arjantinli bir futbolcuyu takıma katmak üzereydik. Ama hocamızı ikna edemedik. Sakaryaspor ile oynadığımız son maçtan sonra devre arası yapmadığımız transfer için bir kez daha pişman olduk" dediler.

Beşiktaş devre arasında özellikle Arjantinli Juan Pablo Sorin ve Fabricio Coloccini ile ilgilenmiş ancak bu iki isim de transfer edilmemişti. Özellikle Coloccini konusunda büyük aşama kaydedilmesine rağmen, transfer gerçekleşmemişti.