BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'ta kaos başladı

Beşiktaş'ta kaos başladı. Başkan Yıldırım Demirören'in "İçimizdeki İrlandalılar" çıkışı, camiayı ikiye böldü. Kartal'ın üst düzey yöneticileri, Demirören'e tepkililer.

Abone ol

Beşiktaş Başkanı Demirören'in, "İçimizdeki İrlandalılar" sözüne camiadan tepki var. Fikret Orman, Erol Kaynar, Hasan Arat ve Affan Keçeci, "Başkan isimleri açıklamalı" diyor.

İrlandalı aranıyor

Başkan Demirören'in, "İçimizdeki İrlandalılar" çıkışı sonrası camianın önde gelen isimleri Fikret Orman, Erol Kaynar, Hasan Arat ve Affan Keçeci "Bu isimler açıklanmalı" dediler.

KAOS OLUŞTURULMASIN
CAMİANIN etkili isimlerinden Fikret Orman "İrlandalılar açıklanmalı. Aksi takdirde bu ifade, Fulya Projesi için gündemi değiştirme operasyonu olarak algılanır" derken, Erol Kaynar "Beşiktaş'ın en son ihtiyacı olan şey boş spekülasyonlarla oluşacak kaostur" dedi. Hasan Arat "Dil sürçmesi olarak değerlendiriyorum. Başkan, rahatsızlığı neyse çıkıp açık açık konuşsun" yorumunu yaparken, Affan Keçeci de "İcraatlarla gündeme gelmesi gereken Beşiktaş Başkanı'na yakışan rahatsız olduğu kişileri isim isim açıklamasıdır" ifadesini kullandı.

KİM ENGEL OLUYOR?
BAŞKAN Demirören'in "Gazetecileri kasdetmiyorum" sözlerinden sonra gözler camianın önde gelen isimlerine çevrildi. Hiç kimse bu suçlamaları üzerine almadı. Divan başkanı Şeref Nasır ise şu yorumu yaptı: "Başkan'ın açıklamasına ben de şaşırdım. Ancak şu sorulara yanıt vermesi gerekiyor: Fulya'yı kim engellemeye kalkıştı? Fulya'da ihale süreci nasıl işliyor? Kredi talep edilen bankaları kim arıyıp engellemeye çalışıyor? Spekülasyon olmaması için isimlerin açıklanması gerek." Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in önceki gün Ümraniye'de yapılan toplantıdaki "İçimizde İrlandalılar var" sözleri yeni bir tartışma başlattı. Yazar Atıf Keçeci dışında camiada bu açıklamayı üzerine alan hiç kimse olmadı. Şimdi bütün gözler, Ekim 2004 tarihinde "Beşiktaş'ta dışkılar var ama biz bunları temizleyeceğiz" açıklamasını yapan ve daha sonra isimlerini vermeyen başkan Yıldırım Demirören'e çevrildi.

DIŞKI BULUNAMADI!
DEMİRÖREN, 2004 yılı ekim ayının başında da benzer bir açıklamayla sert bir çıkış yapmıştı. "Beşiktaş'ta dışkılar var, bunları temizleyeceğiz" diyen Demirören; ekonomik krizden çıkmak için formüller üretmeye başladığı şu dönemde "İçimizdeki İrlandalılar" çıkışıyla da gündeme damgasını vurdu. Ancak camia, başkanın açıklamadığı 'dışkı'ları unuturken, 'İrlandalıları' öğrenmek için bu sefer açıklama bekliyor.


Haber : Fatih Doğan
Kaynak :
www.pasfotomac.com.tr