BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Beşiktaşta İbrahim Kaş şoku

Beşiktaş'ta sağ bacak üst ön adalesinde 2. derece lif yırtığı bulunan İbrahim Kaş'ın, 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Abone ol

Beşiktaş'ta sağ bacak üst ön adalesinde 2. derece lif yırtığı bulunan İbrahim Kaş'ın, 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Beşiktaş, Gençlerbirliği ile 7 Mart Cuma günü deplasmanda oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını, yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren antrenmana kondisyon çalışması ile başlayan futbolcular, daha sonra gruplara ayrılarak ayak tenisi oynadı.

Futbolcuların antrenman boyunca son derece neşeli ve istekli oldukları gözlendi. Özellikle iddialı geçen ayak tenisinde, futbolcular birbirleriyle zaman zaman şakalaştı.

İBRAHİM KAŞ, 1 AY YOK

Antrenmana, sakatlıkları süren Cisse, Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş ile Schildenfeld katılmadı.
Sağ bacak üst ön adalesinde 2. derece lif yırtığı bulunan İbrahim Kaş'ın, 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Serdar Kurtuluş'un bu hafta içinde takımla çalışmalara başlayacağı kaydedilirken, tedavi gördüğü hastaneden bugün taburcu olacak Schildenfeld'in ise yapılacak kontrollerin ardından yarınki çalışmaya katılabileceği bildirildi.

Bu arada, antrenman öncesi teknik direktör Sağlam, saha kenarında kulüp doktoru Ayhan Optur'dan sakat futbolcuların durumuyla ilgili bilgi aldı.

Antrenmanı kulüp başkanı Yıldırım Demirören de bir süre izledi.

Siyah-beyazlılar, yarın basına kapalı yapacakları antrenmanla Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürecek.