BIST 9.577
DOLAR 33,98
EURO 37,84
ALTIN 2.820,36
HABER /  SPOR

Beşiktaşta durmak yok

Beşiktaş, ara vermeden Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçının hazırlıklarına başladı.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u yenerek, lider Fenerbahçe ile puan farkını 4'e indiren Beşiktaş, ara vermeden sarı-lacivertli takım ile 11 Nisan Çarşamba günü yapacağı Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçının hazırlıklarına başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Jean Tigana yönetiminde yapılan ve neşeli geçen antrenmanda, kaleci Murat Şahin sakatlandı.

İkili mücadele sonrası sağ dizinden sakatlanan Murat'ın dizi bandaja alınırken, siyah-beyazlı kaleci daha sonra antrenmanı terk etti. Murat'ın durumunun çekilecek MR sonrası belli olacağı öğrenildi.

Antrenmanda Çaykur Rizespor maçında ilk 11'de oynayanlar sadece koşu yaparken, diğer futbolcular yarı sahada minyatür kale maç yaptılar.

Beşiktaş'ın antrenmanına dünkü maçta sağ dizinin arka bölümüne darbe alan Nobre katılmadı. Brezilyalı futbolcunun yarın da dinlendirileceği, 10 Nisan Salı günü takımla birlikte çalışacağı bildirildi.

Sakatlığı devam eden İbrahim Üzülmez takımdan ayrı çalışırken, Mustafa ise kondisyoner eşliğinde idman yaptı. Mustafa'nın yarından itibaren takımla birlikte çalışacağı açıklandı. Sağ bileğinde burkulma olan Ali Güneş ve Ümit Milli Takım kampına katılan genç oyuncu İbrahim Kaş da antrenmanda yer almadı.

BAŞKAN VE YÖNETİCİLER İDMANDA
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticilerden Kenan Öner, Celalettin Kolot ve Ertunç Soğancıoğlu da antrenmanı izledi.

Yöneticiler antrenman sırasında takım kaptanlarından İbrahim Toraman ile saha kenarında kısa bir süre görüştü.

Bu arada, yöneticiler dünkü maçta siyah-beyazlı taraftarların tepkisini çeken Burak ile de özel olarak ilgilendiler ve genç oyuncuya moral verdiler.

Beşiktaş, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yarın sabah basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.