BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  SPOR

Beşiktaşta Bobo havaya girdi

Az para aldığı için idmana çıkmayan Bobo menajerinin “Avrupa’da üç misli kazanırsın” sözleri üzerine rest çekti

Abone ol

Beşiktaş'ı ikinci yarıda hayata döndüren isimlerden Bobo’nun kafası menajerinin baskısıyla karıştı. Önceki gün kendisine eksik ödeme yapıldığı gerekçesiyle düz koşu yapmayan ve akşam başkan Yıldırım Demirören ve Celal Kolot’un garanti vermesiyle idmana çıkan Bobo’nun bu sıkıntısının altında menajeri Bernardo’nun olduğu öğrenildi.

Brezilyalı oyuncunun İngiltere’deki menajeri Pini Zahari’nin yanı sıra vatandaşı Bernardo’nun Bobo’ya kendisini Avrupa’nın büyük kulüplerinin istediğini söyledikleri belirtildi.

‘3 MİSLİ KAZANIRSIN’
Özellikle Brezilyalı menajer Bernardo’nun, Bobo’ya, “Ben seni Avrupa’nın dev kulüplerinden birine götüreceğim. Üstelik burada aldığın paranın 3 mislini kazanacaksın” demesi Beşiktaş’tan yılda 600 bin dolar alan Bobo’nun kafasını iyice karıştırdı.

Menajerinin bu sözleriyle iyice gerilen Bobo da, geçen ayki ödemeyi alamayınca tepkisini çalışmaya çıkmamakta gösterdi.

Beşiktaş’ın 10 milyon euro getirmesi halinde bırakabileceğini söylediği Bobo ile yapılan sözleşmede yönetimin genç futbolcuya, 60 günlük ödeme yapılmaması halinde serbest kalabileceğine dair madde koydurduğu ancak oyuncunun bu hakkı kullanmaması için bugüne kadar en fazla 1.5 aylık ödeme yapılmadığı öğrenildi.

Kaynak: Vatan- Kartal Yiğit