BIST 10.343
DOLAR 32,67
EURO 35,11
ALTIN 2.444,34
HABER /  SPOR

Beşiktaşın tahammülü kalmadı

Beşiktaş Asbaşkanı, takımın hakem haksızlıklarına sabrı kalmadığı söyledi.

Abone ol

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, bu sezon Beşiktaş aleyhine bariz hakem hatalarının yapıldığını, bunların da üst üste geldiğini ifade ederek, ''Yine hakemlerin iki hatası nedeniyle bizim için çok değerli olan puanları kaybetmiş bulunuyoruz. Artık bu işin arkasında kasıt arama noktasına geldik'' dedi.

Erdoğan, ''Beşiktaş'ın elinde iyi bir kadro var. Bu kadronun her an toparlanması ve güzel oyun sergilemesi mümkün. Ancak oyun içerisindeki hakem hataları, oyuncuların gereken performansı göstermelerine engel olmuştur.'' diye konuştu.

''İLGİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ''
Erdoğan, ''Beşiktaş'ın haklarının yenmesine, haksız kararlarla çökertilmeye çalışılmasına kendilerini yetkili görenler şunu unutmasın; Beşiktaş'ın haklarını yedirmeyiz. Beşiktaş'ın ne yönetiminin ne futbolcularının ne de taraftarının artık bu haksızlıklara tahammülü kalmamıştır. İlgilileri göreve davet ediyoruz. Bundan sonraki haksızlıklarda doğacak sonuçlardan, haksızlıklara göz yumma mevkiinde olanlar sorumlu olacaktır.''

"CELALETTİN KOLOT İÇİN ÜZGÜNÜM"
Son olarak dün Beşiktaş Kulübü yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden
Celalettin Kolot'a değinen Erdoğan, ''Celalettin Kolot, yönetimimize faydalı
olabilecek bir arkadaşımızdı, ancak kendisinin de belirttiği gibi hatalı bir
beyanatı, kendisini istifa etme durumuna getirmiştir. Üzgünüz, yolumuza birlikte devam etmek isterdik'' diyerek sözlerini tamamladı.