BIST 9.577
DOLAR 33,99
EURO 37,84
ALTIN 2.820,96
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş an Fenere Rüştü mesajı

Mete Düren, dün yapılan açıklama sonrası Rüştü'nün hedef gösterilmesinden son derece rahatsız ve kaygılı olduklarını söyledi.

Abone ol

Beşiktaş Yönetim Kurulu, dün Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Rüştü Reçber'i suçlayıcı ve zan altında bırakan açıklamaları üzerine kulübün internet sitesinden bir açıklama yayınlamıştı. Siyah beyazlı yönetim, bugün de Akaretler'deki kulüp binasında bir araya geldi. Başkan Yıldırım Demirören'in katılmadığı toplantıda Rüştü Reçber yer aldı.

Tecrübeli oyuncuyla yüz yüze görüşen siyah beyazlı yöneticiler, daha sonra bir açıklama hazırlayarak yine kulübün internet sitesinden yayınlayacaklarını belirtiler.

Toplantı sonrası basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan siyah beyazlı kulübün basın sözcüsü Mete Düren, dün yapılan açıklama sonrası Rüştü'nün hedef gösterilmesinden son derece rahatsız ve kaygılı olduklarını söyledi. Düren, "Rüştü bugün buradaydı ve görüştük. Biz Rüştü'nün bu şekilde Fenerbahçe Kulübü tarafından hedef gösterilmesinden son derece rahatsısız ve kaygılıyız. Geçmişte Rüştü'nün başına talihsiz bir olay geldi. Yine böyle bir olay yaşansın istemiyoruz. Rüştü Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaçırmasının sebebidir diye gösterilince kendini bilmezin biri çıkar ve istenmeyen olaylar yaşanmasına sebep olabilir. Eğer böyle bir olay gerçekleşirse bu durumun sorumlusu Fenerbahçe yönetimidir" diye konuştu.

Rüştü'nün mesajında ne yazıyor?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Rüştü Reçber hakkında ortaya attığı iddia Beşiktaş ile Fenerbahçe’yi karşı karşıya getirdi. Dün iki kulüpten gelen açıklamalar bir birini izlerken Fenerbahçe resmi internet sitesinden yaptığı son açıklamada Rüştü Reçber'in Ali Yıldırm'a yolladığı SMS'i gündeme getirdi.

Fenerbahçe'nin açıklamasında şöyle denilmişti:

"Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ali Yıldırım, kendisine Rüştü Reçber ile alakalı olarak ulaşan bu haberler konusunda Rüştü Reçber ile görüşmüş, bu görüşmede Rüştü Reçber kendisi ile alakalı olarak konuşulan haberlerin doğru olduğunu kabul etmiş ve bunun üzerine; yaptığının ahlaksızlık olduğunun kendisine hatırlatılması üzerinde endişeye düşmüştür.

Akabinde; Rıdvan Dilmen ve Aykut Kocaman ile telefonda konuşan Rüştü Reçber, yaptığının hata olduğunu kabul etmiş, bu lekeyi Bursaspor'a karşı hatasız oynayarak sileceğini ifade etmiştir. Hatta bu konuda, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ali Yıldırım'a sms mesajı atarak hatasını kabul etmiş ve Bursaspor maçında bu lekeyi sileceğini yazılı olarak Sayın Ali Yıldırım'a göndermiştir."

Bu açıklama üzerine Radyospor'da Aydın Cingöz ile Haber Aktif Programı'na katılan Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren, "Fenerbahçe kaybedilen şampiyonluktan sonra gündem değiştiriyor. Asıl konuşulması gereken olay Ali Yıldırım'ın Bursaspor-Fenerbahçe maçı öncesi Rüştü'nün evine neden gittiği ve ne konuştuğuduğudur.

Fenerbahçe Rüştü'nün Ali Yıldırım'a attığı mesajı saptırıyor. Rüştü, mesajında kesinlikle özür dilemiyor. Rüştü'nün mesajında sitem var.

Rüştü, mesajında diyor ki: "Siz beni yanlış tanımışsınız." Burada özür yok sitem var. Her şey ortada. Aziz Yıldırım'a çağrı yapıyorum elindeki mesajı getirsin, bizim elimizdeki mesajla karşılaştıralım" dedi.