BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,05
ALTIN 2.832,97
HABER /  SPOR

Beşiktaşa acı hatırlatma

Fenerbahçe kupa törenine katılmadıkları için eleştiri yönelten Beşiktaş'a bir gönderme yaptı

Abone ol

Sarı-lacivertli kulüp, kupa seremonisine katılmadıkları gerekçesiyle eleştiri yönelten Beşiktaş'a gönderme yaptı, "2002 finalinde Kocaeli'ye yenildikten sonra ödül almaya çıkmayan rakibimiz bizi iyi anlar" ifadeleri kullanıldı

Fenerbahçe Kulübü, kupa finali sonrası ödül törenine çıkmadıkları gerekçesiyle kendilerini eleştiren Beşiktaş'a internet sitesinden "Yorumsuz" başlığı altında yanıt verdi.

Sarı - lacivertliler, Beşiktaş'ın 2 Nisan 2002 tarihinde Bursa'da yapılan kupa finalinde Kocaelispor'a 4-0 yenildikten sonra seremoniye çıkmadığını, bir yetkilinin madalyaları toplayarak soyunma odasına gittiğini hatırlattı.
Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

"Aradan geçen yıllar sonucunda Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün oyuncularımızın ve teknik heyetimizin seremoniye çıkmamasını eleştirmesi kulübümüzü ve buna bağlı olarak spor kamuoyunu da şaşırtmıştır. Zira konu ile ilgili olarak bir söz hakkının olabilmesi için aynı durumda kalmış olan kulübün eleştirdiği tutumun dışında davranması beklenir.

'Öyle uygun görmüşler'
Kupayı hak edecekleri bir futbol sergilemelerine karşın sahada hak etmedikleri bir yenilgi ile ayrılan takımımız o an içinde bulunduğu psikoloji ile kupa törenine katılmayarak soyunma odasına gitmeyi uygun görmüştür. Bunu en iyi anlayacak olan da 4 yıl önce aynı tutumu sergileyen Beşiktaş Jimnastik Kulübü olmalıdır."

Alex'de karar günü

Erciyesspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı tek antrenmanda sürdüren Fenerbahçe'de, Teknik Direktör Daum taktik ağırlıklı bir program uyguladı. Alman hoca çift kalede sık sık oyuncularına uyarılar yaptı. Beşiktaş maçında sakatlanan Alex antrenmana katılmazken, Brezilyalı oyuncunun oynayıp oynamayacağı bugünkü kontrollerden sonra netlik kazanacak. Servet'in ise hızla iyileştiği açıklandı.