BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Beşiktaş yönetimi isyan etti

Beşiktaş'ta yönetimin, dün oynanan Bursaspor maçında protokol tribününde yaşanan olaylar sonrası sabrı taştı.

Abone ol

Ev sahibi ekibinin attığı birinci golden itibaren kendilerine ağıza alınmayacak küfürler edildiğini belirten yöneticiler, göreve geldikleri günden bu yana verdikleri fair - play söylemleri karşısında gördükleri muameleden son derece rahatsız oldukları öğrenildi. Artık sabırlarının tükendiğini belirten yöneticiler, yaşanan olayların futbolun dışında çok farklı yerlere gittiğini vurguladılar.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan yönetici Numan Ceyhan, Bursa'da kendilerine 120 dakika küfür edildiğini ve bu küfürlerin protokol tribününden geldiğini söyledi.

YILDIRIM VE KIZIL ENGELLEYEMEDİLER
Ceyhan, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan Fortis Türkiye Kupası yarı final ikinci maçında da buna benzer bir olayla karşı karşıya kaldıklarını belirtti ve şunları söyledi.

"Biz Bursa'da hayatımızın en kötü günlerinden birini yaşadık. Bu takımımızın maçı kaybetmesiyle ilgili bir durum değil. Protokol ve VIP tribününden bize edilen küfürlerle alakalı bir durum.

Anneler günü gibi özel bir günde, kutsal olan annelerimize ve ailelerimize edilen küfürler kabullenilecek bir durum değil. Bize küfür edenler özellikle oraya oturtulmuş ve bu iş için görevlendirilmişler. Şükrü Sarcoğlu'nda da çok küfür yedik. Aziz Yıldırım da, Levent Kızıl da bu olayları engellemediler. Bursa'da açılan pankartlardan yönetimin haberinin olmaması imkansız. Ama küfür içerikli bir çok pankart maç boyu tribünlerde asılı kaldı."