BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Beşiktaş yeni seri peşinde

Liderin 5 puan gerisinde kalan Beşiktaş, Ankaraspor'u yenerek liderlik yarışından geri kalmamak istiyor.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Kayserispor'a yenilen ve şampiyonluk yarışında lider Galatasaray'ın 5 puan gerisinde kalan Beşiktaş'ta tek hedef, yarın Ankaraspor ile yapılacak maçı kazanarak, yarıştan geride kalmamak.
    
Ligde 6 maçlık galibiyet serisi Kayserispor maçında sona eren siyah-beyazlı takım, yarın konuk edeceği Ankaraspor'u yenerek, yeni bir seri yakalamayı amaçlıyor.
    
BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı hakem Yunus Yıldırım yönetecek.
    
Ligin ilk yarısında iki takım arasında Ankara'da yapılan karşılaşma 0-0 berabere sona ermişti.
    
TELLO CEZALI
    
Kayserispor maçında gördüğü iki sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kalan Şilili oyuncu Tello, yarınki maçta cezası nedeniyle forma giyemeyecek.
    
Tello'nun oynamaması teknik heyeti sıkıntıya sokarken, sarı kart cezaları nedeniyle Kayserispor maçında forma giyemeyen, ancak cezalarını tamamlayan İbrahim Toraman ile Baki, Ankaraspor maçında görev alabilecekler.
    
Kart cezalısı Tello'nun yanı sıra, sakatlıkları bulunan Serdar Özkan, Mehmet Sedef ve Serdar Kurtuluş da yarınki mücadelede takımdaki yerlerini alamayacak.
    
Bu arada, şu ana kadar ligde 3'er sarı kart gören Nobre ile Holosko, sarı kart cezası sınırda bulunuyor. Bu iki futbolcu, yarınki maçta sarı kart görürse, cezalı duruma düşecekler.