BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Beşiktaş Fenere sert çıktı

Fenerbahçe'ye dün 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta, hakem Fırat Aydınus ile Fenerbahçe'ye yönelik tepkiler sürüyor.

Abone ol

BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde siyah-beyazlı takımın antrenmanını izleyen yöneticilerden kulüp genel sekreteri Kenan Öner, futbol şube sorumlusu Celalettin Kolot ve asbaşkan Ertun Soğancıoğlu, basın mensuplarına birlikte açıklama yaptılar.

Kolot ve Soğacıoğlu'nun Fenerbahçe hakem Aydinus'a yönelik yaptığı sert açıklamanın satırbaşları söyle:

KİMSE KİMSEYİ SAF ZANNETMESİN

Bir Fenerbahçeli yöneticinin bugün hala konuşuyor. , ''Niye konuşuyor, 'Yenince sesini çıkarmadı' demesinler diye. Kendileri akıllı, karşısındakiler saf. Yok böyle bir şey. Karşısındakini kimse saf zannetmesin.

MİSAFİR DE MİSAFİRLİĞİNİ BİLMELİ

''Dün gördünüz, ev sahipliğini son derece güzel yaptık. Biz nasıl çıkmıştık onların sahasından, oyuncumuz Ricardinho nasıl çıkmıştı? Biz çok iyi bir ev sahibi olabiliriz ama misafir de biraz misafirliğini bilmeli ve ona göre davranmalı.

ÇOK BÜYÜK KAVGA ÇIKACAKTI

Fenerbahçe maçının ardından futbolcular arasında çok büyük bir kavgayı önledik. ''Kaptan İbrahim Üzülmez dahil kimse duramadı böyle ağır hakaretler karşısında. Neredeyse çok büyük kavga çıkacaktı. Araya girerek olayı önledik.

TÜMER BİZİ TAHRİK ETTİ

Beşiktaş'ta geçmiş dönemde oynayan ismini söylemek istemediğim oyuncu da kendi resminin orada ne işi olduğunu falan söyledi. Ağır tahrik ettiler. Galiplerdi, niye böyle yaptıklarını anlayamadık'

AYDİNUS BÖYLE BİR MAÇI KALDIRAMADI

Fırat Aydınus, iki kez üst üste böyle bir maça verilmesini kaldıramadı. Güvendiğimiz bir hakemdi ama Beşiktaş aleyhine çok kararlar verdi. Özellikle dördüncü hakem oyuna müdahalelerinde Beşiktaş'ı mağdur etti