BIST 9.900
DOLAR 34,14
EURO 38,11
ALTIN 2.873,10
HABER /  SPOR

Beşiktaş cepten yedi

Tigana, Konyaspor yenilgisiyle, son 2 maçta elde ettikleri karları eksilttiklerini söyledi.

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Konyaspor yenilgisiyle, son 2 maçta elde ettikleri karları eksilttiklerini söyledi.

Jean Tigana, 1-0 yenildikleri maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmanın ilk yarısında çok kötü oynadıklarını belirterek, "Sanki maçta değildik. İkinci yarıda biraz daha iyiydik ama kale önünde eksikliklerimiz vardı. Son 2 maçtaki karlarımızı, bu yenilgiyle eksilttik. Bundan sonra dışarıda yapacağımız maçı kazanmalıyız" dedi.

Bobo'yu devre arasında oyundan çıkarmak zorunda kaldığını ifade eden Fransız teknik adam, "Bu futbolcumuz rakibiyle kafa kafaya çarpıştı. Travma kuşkusu vardı. Bu nedenle oyundan almak zorunda kaldım" derken, Sergen'i kadroya almamasına neden olarak da bu futbolcunun geçirdiği gribi ve bu nedenle son 2 antrenmana katılamamasını gösterdi.

Maçın hakemi hakkında yorum yapmayan Tigana, Konyaspor'u, galibiyetinden dolayı kutladı.

Bu arada karşılaşmanın ilk yarısında Konyasporlu Tayfun ile çarpışan Bobo'nun, önlem amacıyla kontrolden geçirilmek üzere hastaneye götürüldüğü bildirildi.

Öte yandan Beşiktaşlı futbolcular, konuşma yasağı nedeniyle basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Yarını dinlenerek geçirecek olan Beşiktaş, Denizlispor ile yapacağı erteleme maçının hazırlıklarına, pazar günü yapacakları antrenmanla başlayacak.

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray takımları karşısında 6. maçlarına çıktıklarını ve ilk galibiyetlerini aldıklarını söyledi.

Öte yandan maçın ilk yarısında Bobo ile çarpışan Tayfun Türkmen, maçı tamamladıktan sonra kafasına dikiş atılmak üzere ambulansla hastaneye götürüldü.