BIST 9.758
DOLAR 34,10
EURO 37,93
ALTIN 2.817,53
HABER /  SPOR

Beşiktaş geriye düştüğü maçta Antalyaspor'u mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş geriye düştüğü maçta sahasında Antalyaspor'u 4-2 mağlup etti.

Abone ol

Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor'u konuk etti. Tüpraş Stadı'nda oynanan mücadeleyi Beşiktaş 4-2 galip tamamladı. Siyah-beyazlı takımı gollerini; 13 ve 23'üncü dakikalarda Immobile, 56'ıncı dakikada Rafa Silva ve 90+5'inci dakikada Ernest Muci attı. Antalyaspor'un golleri 1 ve 51'inci dakikalarda Samudio'dan geldi.

Maçta Beşiktaş'ın Emirhan Topçu ile bulduğu iki gol, biri faul gerekçesi ile diğeri de ofsayt sebebiyle değer kazanmadı.

Antalyaspor'da ayrıca Güray Vural 63. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını kalan dakikalarda bir kişi eksik bıraktı.

Bu sonucun ardından ligde 2'de 2 yapan Beşiktaş, puanını 6'ya çıkardı. Ligde ilk yenilgisini alan Antalyaspor 1 puanda kaldı.

Süper Lig'in 3'üncü haftasında Beşiktaş haftayı maç yapmadan BAY olarak geçecek. Antalyaspor ise evinde Hatayspor'u misafir edecek.

VAN BRONCKHORST'TAN TEK DEĞİŞİKLİK

Giovanni van Bronckhorst, Antalyaspor karşısında Süper Lig’de oynadıkları Samsunspor maçının 11’ine göre tek değişiklik yaptı.

Van Bronckhorst, sol bekte Arthur Masuaku yerine yeni transfer Emirhan Topçu’ya görev verdi.

Siyah-beyazlılar, Antalyaspor karşısında şu 11 ile sahada yer aldı:

“Mert Günok, Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Omar Colley, Emirhan Topçu, Gedson Fernandes, Al-Musrati, Milot Rashica, Rafa Silva, Semih Kılıçsoy, Ciro Immobile.”
Siyah-beyazlılarda Ersin Destanoğlu, Onur Bulut, Salih Uçan, Necip Uysal, Ernest Muçi, Arthur Masuaku, Jean Onana, Cher Ndour, Can Keleş ve Mustafa Erhan Hekimoğlu da maça yedek kulübesinde başladı.

Beşiktaş’ta sakatlığı bulunan Emrecan Terzi ise kadroda yer almadı.