BIST 8.908
DOLAR 34,29
EURO 37,03
ALTIN 3.029,35
HABER /  DÜNYA

Berlusconinin yeni numarası

Dünya yıkılmış, adamın umrunda değil... Yesin, içsin, güzel kadınlara baksın... Şimdi de yeni numarası ortaya çıktı.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yakın dostu İtalya'nın 73 yaşındaki Başbakanı Berlusconi en büyük arzusu  G8’ler zirvesinde dansöz oynatmak.  

Alman "Seuddeutsche Zeitung" gazetesine göre Berlusconi ayrıca zirve sırasında kendi kanalında yayınlanması koşulu ile bir de G8 Güzellik Müsabakası düzenleyecek.

ZİRVEDE DANSÖZ OYNATACAK

Alman gazetesi konu ile ilgili olarak şunları yazdı:

"Bu satirikle gerçek arasında sıra dışı haber olabilir ancak bir genç İtalyan gazeteci Roma’daki bir restoranda unutulan bir kağıt üzerindeki bazı karalamaları bize ulaştırdı. Buna göre her defasında konuklarına sürpriz yapmayı seven Berlusconi bu kez yine yanından ayırmadığı Napoliten şarkıcı Mariano Apicella’nın yanı sıra bir de sahneye dansöz çıkartmak istiyormuş.

GÜZELLİK YARIŞMASI ŞOVU

Ayrıca G8 ülkelerinin güzelleri arasında bir de güzellik kraliçeliği yarışmasıyla Obama, Sarkozy gibi ağır top meslektaşlarına şov yapmayı düşünüyormuş. Belki de Fransa First Lady’si Carla Bruni’ye İtalyan olduğunu anımsatacaktır. Ama şu bir gerçek ki G8 zirvesinde stres dağıtmak için Berlusconi mutlak güzel bir eğlence bulacaktır."

BERLUSCONİ BAY GAF İLAN EDİLDİ

Kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle mahkemeye verdiği İngiliz Financial Times gazetesi, Başbakan Silvio Berusconi’yi 2008’in "Bay Gaf"ı ilan etti.
Gazete, "Roma’daki Başbakanlık Sarayı Dünya Gaf Şampiyonu" başlığı ile verdiği haberde Berlusconi’nin Zapatero ve Bush’un önünde bu unvanı aldığını da belirtti. Yazıyı kaleme alan Jussi Tanner’in Roma’daki Finlandiya Büyükelçiliği’nde çalışan biri olduğu iddia edilirken genç diplomat "Bu sadece isim benzerliği" dedi.