BIST 8.898
DOLAR 34,16
EURO 37,78
ALTIN 2.918,71

Beren Saat'in göğüslerine tanıklık edecekler

Beren Saat'in göğüslerine tanıklık edecekler

Cem özer çıldırdıcem özer'den 2 ay önce boşanan nurgül yeşilçay'ın sezen aksu'nun ses mühendisi olan oğlu mithatcan özer'le yeni bir aşka yelken açması magazin dünyasına bomba gibi düştücem özer eski eşinin gazetecilerin uğrak yeri olan bebek'te üstelik kendisinden yıllardır hoşlanmadığı bilinen...

Beren Saat'in göğüslerine tanıklık edecekler

CEM ÖZER ÇILDIRDI

Cem Özer'den 2 ay önce boşanan Nurgül Yeşilçay'ın Sezen Aksu'nun ses mühendisi olan oğlu Mithatcan Özer'le yeni bir aşka yelken açması magazin dünyasına bomba gibi düştü

Cem Özer eski eşinin gazetecilerin uğrak yeri olan Bebek'te üstelik kendisinden yıllardır hoşlanmadığı bilinen Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan Özer'le samimi şekilde görüntülendiğine fotoğrafları görmeden inanmadı.
Mithatcan Özer için "Elime doğmuş gibi falandır" diyen Özer, şöyle konuştu:
"Mithatcan'la, hem de Bebek'te... Sanmıyorum. Öyle şey olur mu? Her yanımızda görünen bizim sevgilimiz mi olacak? Önceki gün ben de Bebek Kichenette'te bir oyuncu kızla yemek yedim. Şimdi görüşüyoruz, oturup konuşuyoruz. Hemen sevgili mi olduk? Sezen, Nurgül'ün arkadaşı... Mithatcan'la Nurgül de arkadaş... Siz arkadaşınızla sarılmaz mısınız? Bence öyle bir şeydir. Ayrıca Nurgül'ün Bebek Luca gibi bu kadar çok gazetecinin olduğu, yol ortası bir yerde öyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Yok yok... Gizlenecek bir şey olmadığı için oraya gitmiştir. Mithatcan benim elime doğmuş gibi falandır. Aralarında bir şey yoktur ya da olur ama ben hiçbir şey demem ama yine söylüyorum sanmıyorum. Ayrıca artık beni de ilgilendirmiyor."

Özer dün de Yeşilçay'ın Bebek'teki Mithatcan ile yayınlanan fotoğraflarına bakmadığını söyledi ve "Görmedim, bakmadım. İlgilenmiyorum, böyle zamanlarda ne desen yanlış olur" diye konuştu

Beren Saat'in göğüslerine tanıklık edecekler

KARADAĞLI OLMASAYMIŞ KAYNARCA OALCAKMIŞ

Salı Sefası'na konuk olan Tamer Karadağlı, kendisi kabul etmeseydi Haluk rolünü Oktay Kaynarca'nın oynayacağını açıkladı.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, Salı Sefası'na konuk olan Tamer Karadağlı kendisi kabul etmeseydi rolü Oktay Kaynarca'nın oynayacağını açıkladı.

"Ben oynamasam muhtemelen Oktay oynayacaktı. Bizim 3-5 ne üç beşi daha fazla rol teklifi geldi, ya ben ya Oktay. Şu anda oynadığımız rollerin dışında da geçmişe baktığımızda da son 5-10 senede Oktay olmasaydı ben olacaktım, ben olmasaydım Oktay olacaktı gibi bir durum var..." diyen Karadağlı'ya OktAy Kaynarca'dan destek geldi:

"Ortalama bir Türk erkeğine fikir sormak gerekir ya beni ararlar ya Tamer'i. Roller için de Allahtan yakışıklı bir arkadaşım var da aklım gitmiyor."

Beren Saat'in göğüslerine tanıklık edecekler

HALA ŞOKU ATLATAMAMIŞ

Defne Joy Foster'ın ölümüyle büyük şok yaşayan Tan Sağtürk, önceki gün İstinye Park'ta objektiflere takıldı. Defne Joy'u kaybetmenin acısını hala yaşadığını belirten Sağtürk, "Benim için şok bir ölümdü. Defne o kadar hayat doluydu ki, yokluğuna alışmak benim için çok zor oluyor" diye konuştu.

Beren Saat'in göğüslerine tanıklık edecekler

SİNAN AKÇIL'IN KAPISINI ÇALDI

şimdilerde yeni albüm hazırlığında olan Ajda Pekkan, birçok ünlü isim gibi Sinan Akçıl'ın kapısını çaldı. Süperstar ile başarılı müzisyen, önceki akşam Astoria Alışveriş Merkezi'nde bulunan Coco Clementine adlı restoranda bir araya geldi. Ajda Pekkan ile Sinan Akçıl, mekanda yaklaşık 1 saat kaldı.

YÜZLERİ GÜLÜYORDU

Ajda Pekkan'a birkaç şarkı dinleten Sinan Akçıl, "Arada Sırada" ve "Farkı Bul" adlı iki parçasını Süperstar'a verdi. Takvim'in haberine göre; Şarkılarının 50 bin TL aldığı bilinen ünlü müzisyen, böylece Ajda Pekkan'dan 100 bin TL almış oldu. Mekan çıkışında iki sanatçının da yüzü gülüyordu.

UĞUR BÖCEĞi'NE GÜVENİYOR

Sinan Akçıl'ın başarısı kadar uğuruna da inandığını söyleyen Ajda Pekkan, çıkışta; "Onun sayesinde albümüm bomba gibi oldu. Yeni albümümün sevileceğinden hiçbir şüphem yok" diye konuştu.