BIST 10.682
DOLAR 32,55
EURO 35,10
ALTIN 2.465,08
HABER /  SPOR

Beraberlik kimseye yaramadı

Ankaragücü ile Trabzonspor'un berabere kalması iki takımın da hocasını üzdü

Abone ol

Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 2-2 biten Trabzonspor maçı sonrasında düzenlediği basın toplantısında, alınan beraberliğin kendilerini mutlu etmediğini söyledi.

Karaman, Beşiktaş ve Galatasaray'ı yenen, Osasuna gibi bir takımla berabere kalan Trabzonspor karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, ''Rakibimiz hamle yapma gücü olan bir takım. Biz öndeyken yaptığı hamlelerle oyunda dengeyi sağladılar. Bizim bunu yapabilecek gücümüz olsaydı, 3'üncü veya 4'üncü golü bulabilirdik'' diye konuştu.

Bu maçtan alınacak 3 puanla camiayı bütünleştirmek istediklerini, ancak bunu başaramadıklarını vurgulayan Karaman, şöyle devam etti: ''Tita, sakatlanıp oyundan çıkmasa, çok farklı bir oyun olabilirdi. Ceyhun çok iyi oynadığı ilk yarı sonrası yorulduğu için ikinci yarıda oyundan çıktı. Rakibimizin hamlelerine karşılık veremedik. Trabzonspor, Beşiktaş'tan da Fenerbahçe'den de daha iyi ve organize bir takım. Burada da teknik adam farklılığı ortaya çıkıyor.''

Hikmet Karaman, taraftarın maç boyunca yönetime gösterdiği tepkiye de değinerek, ''Geçen sene taraftarlarla çok iyi bir birliktelik yakalamıştık. Şu anda oluşan duruma bir çözüm bulmamız gerekiyor. Eğer ben rakip takımın teknik direktörü olsaydım, futbolcularıma 'golü atın, rakibimiz çabuk dağılacaktır' derdim. Ankaragücü'nün menfaatleri için bu konuda ortak bir çözüm bulmamız gerekiyor'' şeklinde konuştu.

-TRABZONSPOR CEPHESİ-

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise, karşılaşmaya çok iyi başladıklarını ve rakiplerine oynama alanı bırakmadıklarını belirterek, ''Baskılı anlarda yediğimiz goller, Trabzonspor'a yakışmadı'' dedi. 2-1 geriye düştükten sonra daha iyi bir oyun sergilediklerini vurgulayan Ziya Doğan, ''Yorgunluğumuzun etkisiyle gol vuruşlarında zayıf kaldık. Buraya, 'alacağımız 3 puanla ligde bizde varız' demek için gelmiştik. Artık bundan sonrasına bakmak zorundayız'' diye konuştu.