BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Belediye yıktı esnafın yüzü güldü

Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, madde bağımlılarının barınak olarak kullandığı sahipsiz evlerin yıkımını gerçekleştirdi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı yıkım ekipleri, sahipleri tarafından kullanılmayan ve madde bağımlılarının barınak olarak kullandığı, çevre esnafının da rahatsızlık yaşadığı 12 evin yıkımını gerçekleştirerek, çarpık yapılaşmadan dolayı açılamayan imar yolunu açacak.

Yapılan yıkımlarla ilgili yapılan açıklamada, İsmet Paşa Mahallesi Kızılcaoba Sokak ile eski Belediye Caddesi arasında harabe ve kullanılmayan madde bağımlılarının barınak olarak kullandığı çevre esnafının da rahatsızlık yaşadığı 12 evin yıkımının yapıldığı bildirilerek, çarpık yapılaşmadan dolayı açılamayan imar yolunun kalan iki evinde yıkımı yapıldıktan sonra açılacağı belirtildi.

Yıllardır sahipleri tarafından kullanılmayan boş olduğu için çöplerin atıldığı, farelerin dolaştığı ve madde bağımlılarının barınak olarak kullandığı evlerin yıkımı bölge esnafı tarafından sevinçle karşılanırken, Şahinbey Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğüne bağlı yıkım ekipleri gerekli güvenlik önlemlerini alarak, sorunsuz bir şekilde yıkımları gerçekleştirdi. Ekipler daha sonra enkaz temizleme çalışması yaptı.