BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Belediye işçilerine takım elbise

Kırıkkale'nin Hacılar belediyesindeki görevli personele sosyal hakları kapsamında takım elbise, gömlek ve ayakkabı dağıtımı yapıldı.

Abone ol

Hacılar Belediye Başkanvekili Hacı İbrahim Gündoğdu, 11 Mart 2009 Belediye Başkanı Memduh Bodur'un uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından belediye meclisi tarafından 2 ay önce başkan vekili olarak seçildiğini hatırlatarak, "Kasabamız insanı arasında birlik ve bütünlüğü devam ettirebilmek, kırgınlıkları dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, halkımızı daha çok birbirleriyle kaynaştırma çabası içerisindeyim. Kasabamız halkı göreve gelmemden sonra neyi yapabildiğimizi hangi hizmetleri ürettiğimizi açıkça görmektedir" dedi.

Hacılar Belediyesi'nin İller Bankası, SGK, vergi, su birliği, personel alacakları ve sendika aidatları olmak üzere 21 milyon 714 bin TL borcunun bulunduğunu açıklayan Gündoğdu, göreve geldikten kısa bir süre sonra personele 281 bin TL'lik ikramiye ve sosyal yardımların ödendiğini, işçilerin maaşlarının verildiğini, son iki ay içerisinde de 200 bin TL'lik alım yaptıklarını ifade etti.

Gündoğdu, "Kaynaklarımızı etkin bir şekilde kullanarak, daha güzel bir Hacılar için belediye meclis üyelerimizle yoğun bir çalışma içerisindeyiz" diye konuştu.

Birim müdürleri ile birlikte memurlar ve işçiler ile bir araya gelen Başkan Gündoğdu, "Hacılar bizim kasabamız, bizler bu toprakların insanıyız. Acısıyla tatlısıyla, imkanlarımız doğrultusunda sosyal haklarınız olan takım elbiselerinizi ve ayakkabılarınızı bugün dağıtıyoruz. Sıkıntısı olan derdi olan kim varsa makamıma gelebilir. Biz Hacılar'ın başkanıyız, sıkıntısı olan derdi olan burada herkesin içerisinde söyleyebilir" şeklinde konuştu.
Gündoğdu'nun konuşmasının ardından işçi ve memurlara 111 adet gömlek ve takım elbise ile 111 çift ayakkabı dağıtım yapıldı.