BIST 8.908
DOLAR 34,29
EURO 37,03
ALTIN 3.029,35
HABER /  SPOR

Bekire Fenerbahçe vizesi

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Gaziantepspor'un başarılı sol beki Bekir'e, Nurullah Sağlam'dan transfer izni çıktı.

Abone ol

Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, büyük takımlara bir çok futbolcu gönderdiğini, oyuncusu Bekir'in de Fenerbahçe'ye gitme zamanının geldiğini söyledi.

CİHAN'a özel açıklamalarda bulunan başarılı teknik direktör Nurullah Sağlam, ''Bekir çok yetenekli bir futbolcu. Önceden yaşadığı bir sakatlık nedeniyle bu takımdan gitmesi gecikti. Bekir'in şuan Fenerbahçe'ye tam gitme zamanı. Bence geç bile kaldı. Fenerbahçe'ye ilk gidişinde banko ilk onbirde oynar mı bilemem ama en kısa zamanda vazgeçilmez bir oyuncu olur. Ben Bekir'in gitmesini istiyorum.'' dedi.

''BÜYÜK TAKIMLARA FUTBOLCU ÇOK GÖNDERDİK''

Nurullah Sağlam, geçmişte de Gaziantepspor'dan büyük kulüplere futbolcu gönderdiğini hatırlatarak, ''İbrahim Toraman, Kemal Arslan ve bazı diğer oyuncuları büyük takımlara gönderdik. Bekir de aslında o zamanki jenerasyonun futbolcusu. Dediğim gibi yaşadığı sakatlık onun bu takımdan gitmesine engel oldu. Bence şuan tam transfer olma zamanı.'' diye konuştu.

Bu arada devre arası hazırlıklarının iyi geçtiğini belirten Nurullah Sağlam, ''İlk hazırlık maçımızı İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptık. Her iki takımda bu ligin iyi takımlarından. İlk yarı itibariyle ihtiyacımız olan puanları bazı maçlarda alamadık. İkinci yarıda bunları telafi edeceğiz üst sıralara çıkacağız.'' dedi.

Sağlam, bu sene amaçlarının ise sempati duyulan bir takım olmak olduğunu, bunu da büyük ölçüde becerdiklerini söyledi. Nurullah Sağlam, bazı oyuncuların takımdan ayrıldığını bir iki futbolcu alarak tranferi de kapatacaklarını sözlerine ekledi.

''İTALYA GİBİ SAVUNMA, BREZİLYA GİBİ HÜCUM''

Nurullah Sağlam oyun mantığı olarak ise İtalya gibi defans, Brezilya gibi ofansif oynamak istediklerini belirterek, ''Biliyorsunuz İtalyanlar futbolda defansta çok iyiler. Brezilyalılar ise ofansif futbolu çok iyi oynuyorlar. Bizim amacımız top rakipteyken İtalyanlar gibi savunma, top bizdeyken ise Brezilya gibi hücum yapmayı istiyoruz.'' diye konuştu.

Sağlam son olarak ise Gaziantepspor'da uzun vadede iyi işler yapmak için önemli imkanların sağlanması gerektiğini vurguladı.