BIST 10.031
DOLAR 34,14
EURO 38,07
ALTIN 2.886,49
HABER /  GÜNCEL

BBPden 100 belediye hedefi

BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu, yerel seçimlerde iddialı olduklarını söyledi. Topçu hedeflerini sıraladı. 2 milyon oy bekliyorlar...

Abone ol

BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu, yerel seçimlerde hedeflerinin il genel meclisinde 2 milyon oy almak olduğunu bildirdi.

Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, BBP'nin ''İl Genel Meclisinde'' 923 seçim çevresinde kendi ad ve amblemiyle eksiksiz katıldığını, 15 il, 300'ü aşkın ilçe ve belde belediyesi başkanlıklarına ve belediye meclislerine aday gösterdiğini belirtti.

Partilerinin ''temiz siyasetine'' ve ''doğru duruşuna'' oy istediklerini ifade eden Topçu, şunları kaydetti:

''Hedefimiz, İl Genel Meclisinde 2 milyon oy, 100 belediye almaktır. Çünkü en ciddi kadrolarımız il genel meclis üyesi adayı. Ben de Mamak ilçesinde il genel meclisine adayım.

BBP'nin kazandığı belediyelerde 'karanlıkta' bir şey kalmayacak. BBP'li belediyelerin olduğu yerde 'aşsız ve işsiz' vatandaş bulunmayacak. Herkes 'güvenlik', 'özgürlük' ve 'refah' içinde olacak. BBP olarak 'stratejik' hassasiyeti olan yerlerde ve kazanma ihtimalimizin olmadığı yerlerde partizanca davranıp aday çıkartarak 'oyları bölme' niyetini gütmedik. Bu yerlerde 'oylar bölünmesin', bizim alacağımız bilmem kaç oyla 'bölücülüğe' prim vermeyelim, hizmet aksamasın diye aday koymadık. Bu yerlerde seçmenimiz-tabanımız vicdanına göre oy kullanacak. Bizim hiçbir partiyle 'gizli-açık' asla ve asla bir 'ittifakımız' yoktur. Milletimizin bizden beklediğini yaptık.''