BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Bayramda gün gün hava durumu

Ramazan Bayramı'nda havalar yüzleri güldürecek. İşte gün gün hava tahmini..

Abone ol

Ramazan Bayramı tatili süresince havaların yurt genelinde ısınması bekleniyor. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklığının gündüz iç ve kuzey kesimlerinde 20 - 23, güneyde ise 24 - 27 derecelerde seyretmesi bekleniyor.





ARİFE GÜNÜ (22 Ekim Pazar):

İç ve Doğu Anadolu bölgelerinin parçalı ve az bulutlu, Batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara Bölgesi'nin, Güney ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz kıyı şeridinin kısa süreli sağanak yağışlı olması bekleniyor.



BAYRAMIN 1. GÜNÜ (23 Ekim Pazartesi):

Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzeybatısının, Batı Karadeniz'in, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Akdeniz kıyı şeridinin kısa süreli sağanak yağışlı, iç ve doğu kısımlarının ise az bulutlu olması bekleniyor.



BAYRAMIN 2. GÜNÜ (24 Ekim Salı):

Akdeniz Bölgesi, İç Anadolu'nun güney ve doğusu ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kısa süreli sağanak yağışın etkili olacağı, Marmara ve Ege bölgelerinin ise parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.



BAYRAMIN 3. GÜNÜ (25 Ekim Çarşamba):

Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin batısının gün boyu sağanak yağışlı, Marmara ve Ege bölgelerinin ise yer yer parçalı bulutlu olması tahmin ediliyor.