BIST 9.577
DOLAR 33,99
EURO 37,83
ALTIN 2.821,95
HABER /  GÜNCEL

Bayram trafiği AŞTİde yolu tıkadı

Kurban bayramı tatilinin bitmesiyle birlikte AŞTİ girişinde trafik durma noktasına geldi.

Abone ol

Kurban bayramı tatilinin bitmesiyle birlikte Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali (AŞTİ) girişinde trafik durma noktasına geldi. Bazı vatandaşların araçtan inip koşarak otobüse yetişmeye çalıştığı görüldü.

Dört günlük Kurban Bayramı tatilinin ardında tatilini Ankara'da geçiren vatandaşlar dönüşe geçti. Dönüş nedeniyle Mevlana Bulvarı AŞTİ girişinde trafik durma noktasına geldi. Trafikte uzun kuyruk oluşurken, çok sayıda trafik polisi trafiği yönlendirmek için yoğun çaba gösterdi.

Terminale ulaşmak için dakikalarca yollarda kalan vatandaşlar ise otobüslerini kaçırma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Yolculardan bazıları sırtlarına aldıkları eşyalarla birlikte koşarak terminale gitti. Oluşan yoğun trafik nedeniyle vatandaşlar geç de olsa terminale ulaşmayı başardı.

Uzun süredir trafikte beklediklerini ifade eden vatandaşlar, bayram nedeniyle yoğunluğun olacağını bildikleri için saatler öncesinden yola çıktıklarını söyledi. Vatandaşlar ayrıca yoğun trafikten şikayetçi olduklarını dile getirdi.

Öte yandan Ankara dışında bayram tatilini geçiren vatandaşlar da terminal girişinde yoğunluğa neden oldu. Tatilden dönen vatandaşların dolmuş ve taksilerle evlerinin yolunu tuttuğu görüldü.