BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Bayhan gözaltına alındı

Bayhan Gürhan, polise ateş açılan bir otomobilde babası ve iki kişiyle birlikte gözaltına alındı.

Abone ol

Popstar yarışması ile adını duyuran Bayhan Gürhan, polise ateş açılan bir otomobilde babası ve iki kişiyle birlikte gözaltına alındı.

Bayhan Gürhan, Çengelköy'de bir kafeteryadan ayrıldıktan sonra Ergun Turan'ın kullandığı bir otomobille babası Sabahattin Gürhan ve arkadaşı Ramazan Aysan ile birlikte Kadıköy Rıhtım caddesine geldi.

Ancak, otomobildekiler buradaki polis kontrolünde durmayarak araçla uzaklaşmak istedi.

Polisle yaşanan kovalamaca sırasında araçtakiler polise ateş açtı. Polisin de karşılık vermesi üzerine otomobil sürücüsü Ergun Turan bacağından yaralandı.

Polis ekiplerince çevrilen otomobildeki dört kişi gözaltına alındı. Yaralı Ergun Turan Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, diğer üç kişi İskele Polis Merkezi'ne götürüldü.

Otomobilde yapılan aramada, bir miktar uyuşturucu madde ile kuru sıkı tabancadan bozma bilye atar tabanca ve kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Şüpheliler savcılığa sevkedildi

Polisteki sorguları tamamlanan şüpheliler, Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra tedavisi tamamlanan Ergun Turan ile birlikte Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı'na sevkedildi.

Şüphelilerden Ergun Turan, gazetecilerin soruları üzerine suçlamaları kabul etmeyerek, polise ateş etmediklerini öne sürdü.