BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  POLİTİKA

Baydemirden Türk bayrağı jesti

Bildik görüntüler yoktu bu kez Diyarbakır'da.. Kriz çıkmadı aksine protokol güzel bir fotoğraf verdi.

Abone ol

İNTERNETHABER- DTP Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir'den jest üstüne jest.. Dün İstiklal marşını okudu bugün de Türk bayrağına hassasiyet gösterdi

Şehit aileleri derneğinin oğlu tören sırasında protokole gelip Osman Baydemir'e Türk bayrağı verdi. Baydemir de bayrağı özenle bir şekilde katlayıp aldı.

Cumhuriyet bayramı kutlamaları Diyarbakır'da farklı görüntelere sahne oldu.. Kriz haberlerine alışık olduğumuz bu kentte protokolde soğuk rüzgarlar esmedi.

Platforma gelen Muhammed Can Büyükburç Baydemir'den başlayarak ön sırasında bulunan Vali Mutlu ve askeri yetkililere birer Türk bayrağı hediye etti. Bayrağı güzel bir şekilde katlayan Baydemir elinde bir süre beklettikten sonra bayrağı korumasına verdi..

Komutanlarla tokalaştı

DTP'li belediye başkanlarının ilk kez tam kadro katıldığı kutlamalarda Diyarbakır'daki kutlamalarda Baydemir, dün tokalaşmadığı komutanla bugün merhabalaştı. Baydemir, sırasıyla 2. Hava Kuvvet Komutanı Korgeneral Akın Öztürk, 7. Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Zeki Çolak ve Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak ve protokoldeki diğer kişilerin bayramını kutladı.

Komutan memnun oldu

Baydemir'in bayrağı alması aynı sırada töreni izleyen 7. kolordu Komutanı Korgeneral Salih Zeki Çolak'ı sevindirdi. Çolak kafasını olumlu manada sallayarak memnuniyetini dile getirdi.


İşte "o anlar"ın videosu haberin devamında

[PAGE]