BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Baskı bir genç kızı yok etti

Adana'da, ailesi tarafından baskı gördüğü iddia edilen genç kız, şüpheli bir şekilde ölü bulundu

Abone ol

Adana'da, arkadaşlarıyla samimi olmaması için ailesi tarafından baskı gördüğü iddia edilen genç kızın, av tüfeğiyle kendini karnından vurarak intihar ettiği öne sürüldü.

Alınan bilgiye göre, Yunus Emre mahallesinde 958. sokakta ikamet eden M.Z. (16), babasına ait av tüfeğiyle evlerinin oturma odasında kendini karnından vurdu.

Sesi duyarak odaya giren babası A.G. (56) ile ağabeyi C.Z. (19), genç kızı Adana Devlet Hastanesi'ne götürürken, genç kız yolda yaşamını yitirdi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerinin yaptıkları araştırmada, evin yıkanarak temizlendiğinin belirlenmesi üzerine çelişkili ifadeler veren baba A.G. ile oğul C.Z. gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, genç kızın aile şiddetine maruz kaldığını belirledi. İddiaya göre genç kızın annesi F.Z. (50) ile nikahsız yaşayan A.G., okula gönderilmeyen M.Z.'ye, komşularının kızı G.K. ile samimi olmaması için baskı yaptı.

Dün akşam saatlerinde çalıştığı atölyeden eve geç geldiği için babası tarafından darpedilerek kolu kırılan G.K. ile M.Z.'nin bugün hastaneye gittikleri öne sürüldü.

Ailesine haber vermeden hastaneye gittiği gerekçesiyle M.Z.'nin de babası ve ağabeyi tarafından darpedildiği iddia edildi. M.Z.'nin cesedi, incelenmek üzere Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.