BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Başkana şarkıyla teşekkür

Kocamustafapaşa İlköğretim Okulu müzik öğretmeni, Belediye başkanına müzikle teşekkür etti.

Abone ol

Kocamustafapaşa İlköğretim Okulu müzik öğretmeni, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir"e eğitime verdiği destekten ötürü Sezen Aksu şarkısıyla teşekkür etti.

Kocamustafapaşa İlköğretim Okulu müzik öğretmeni Fulden Güncü, eğitime yaptığı hizmetlerinden dolayı Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir"e, şarkı söyleyerek teşekkür etti.

Herkesi şaşırtan hediye, düzenli olarak ilçedeki okulları ziyaret eden ve eksiklerini, sıkıntılarını dinleyip çözümler üreten Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir"in Kocamustafapaşa İlköğretim Okulu"nu ziyaretinde gerçekleşti. Okulun bahçesinde öğrencilere ve öğretmenlere bir konuşma yapan Okul Müdürü Ahmet Gül, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Okulun öğretim yılı başında birçok eksiği olduğunu, boya ihtiyacını ilettikleri Fatih Belediye Başkanı"nın kendileriyle ilgilendiğini dile getiren Gül, “Ertesi gün bir de baktık ki boyalarımız geldi ve okulumuz boyandı, okulun arka tarafında sıkıntılı bir yerimiz vardı. Oranın sundurması yapıldı. Öğrencilerimizin kullanacağı basket potalarımız, temizlik malzemesi ihtiyaçlarımız karşılandı. 1400 öğrenci, 2800 öğrenci velisi adına Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir"e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” diyerek, Mustafa Demir"i kürsüye davet etti.

Demir, öğrencilere belediyelerin asli görevlerini yerine getirmesinin yanında gençlere ve öğrencilere daha fazla ilgi ve özen göstermesi gerektiğine dikkat çekti. Demir, “ Bizler güzel şehirler, güzel yapılar oluşturmak için çalışıyoruz. Ama en önemlisi bu şehirleri güzel insanlarla doldurmak. Sizleri iyi yetişmesi için imkânlarımızı zorlayıp, eksiklerinizi gidermek için çalışıyoruz. Bizleri gelecekte daha yükseğe götürecek nesiller sizlersiniz. Sizinle beraberiz, kendinize güvenin.” şeklinde konuştuktan sonra bu sene mezun olacak 8. sınıf öğrencilerine de bir moral alkışı istedi.

Okulun tiyatro salonunda okul aile birliği tarafından hazırlanan kahvaltıda Mustafa Demir"i bir sürpriz bekliyordu. Müzik Öğretmeni Fulden Güncü, Demir"in okul için yaptığı çalışmalarına teşekkür amacıyla kendisine ithâfen bir şarkı seslendirmek istediğini söyledi. Güncü, kendisinin ve öğretmen arkadaşlarının çok beğendiği Sezen Aksu"nun Dua isimli şarkısını enstrümansız bir şekilde okudu. Salondaki davetliler tarafından büyük alkış alan şarkının ardından Belediye Başkanı Mustafa Demir, müzik öğretmeni Güncü"ye teşekkür ederek, bu şarkıyı hizmetlerini gerçekleştirirken beraberinde çalıştığı ekibine hediye etti.