BIST 9.758
DOLAR 34,07
EURO 37,91
ALTIN 2.815,78
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Uysal'dan çocuklara tavsiye

Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları Programına katılan öğrenciler, Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı ziyaret ettiler.

Abone ol

Spor kıyafetleriyle öğretmenleri ve Yaz Spor Okulları Programına destek veren firma temsilcileriyle birlikte Belediyeye gelen öğrencileri kapıda karşılayan Uysal öğrencilerle tek tek ilgilendi.

Belediyenin düzenlediği Yaz Spor Okullarından çok memnun olduklarını ifade eden öğrenciler Mevlüt Uysal’a teşekkürlerinin bir ifadesi olarak kırmızı gül verdiler.

Geçen yıl başlanan Yaz Spor Okulları Programına 6-13 yaş arası 4 bin 200 öğrenci katılmıştı. 20 farklı nokta ve tesiste yapılacak olan Yaz Okulları Programı’nın bu yılki hedefi 7 bin öğrenci.

Öğrencilerin ziyaretinden memnun kalan Uysal çocuklara, “Yaz Spor Okullarıyla tatil boyunca dilediğiniz alanda spor yapacaksınız. Ama bu süre içinde kitap okumayı unutmayınız. Geçen yılki programa katılanlar bilir yaş gruplarınıza uygun kitaplar vermiş ve bu kitapları okumayanı gelecek yıl almayacağım demiştim. Sizler de aynı şeyi söylüyorum. Yaz Spor Okulları boyunca hem spor yaparak bedeninizi eğiteceksiniz, kitap okuyarak da beyninizi eğiteceksiniz. Zaman zaman okullarınıza geleceğim, sizleri izleyeceğim. Belli olmaz bir de maç yaparız birlikte” diyerek çocuklara ve eğitmenlere başarılar diledi.