BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Başkan şampiyonluk beklemiyor

BJK Başkanı Yıldırım Demirören, bu yıl takımından umutsuz. İşte Demirören'in açıklamaları:

Abone ol

Yıldırım Demirören, bir dergiye verdiği röportajda, bu sezon takımından şampiyonluk beklemiyor. Demirören, "Önümüzdeki sezon şampiyon olma olasılığımız bu sezonkinden daha fazla. Onun için bu takıma olan inanç, şampiyon olamasa da sürdürülmelidir" diye konuştu.

TIGANA'DA SUÇLU BASIN

Yıldırım Demirören, teknik direktör Jean Tigana'nın son dönemlerde eleştirilere hedef olmasını nasıl bulduğu sorusuna, şöyle yanıt verdi: ''Basın bizim işlerimizi biraz fazla karıştırıyor. En tehlikeli şey, üstüne
basa basa söylüyorum ''Hoca kötü'' dediğiniz an futbolcu en büyük rahatlığı yakalıyor, en büyük kozu alıyor. Bir eksiklik, bir suç aranıyorsa, önce futbolcularda aranmalı. Ondan sonra hoca.''

''SARACOĞLU'NA GİTMEYECEĞİM''

Yıldırım Demiröeren, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na gidip gitmeyeceğinin sorulması üzerine, ''Hayır gitmeyeceğim'' dedi.

"KEŞKE LEVENT BIÇAKCI KALSAYDI"

Demirören, Futbol Federasyonu seçimlerinde Haluk Ulusoy'u neden desteklediği sorusuna da şöyle cevap verdi: "Birincisi, Haluk Bey'in o günkü kaosta işleri daha iyi götürebileceğine inandığım için. İkincisi de akrabam yani, ama ben yine ''Keşke Levent Bıçakcı kalsaydı'' diyorum."

"CÜNEYT ÇAKIR BEDEL ÖDEDİ"

Galatasaray ile oynadıkları derbi maçın hakemi Cüneyt Çakır'a da değinen Demirören, ''Cüneyt Çakır'ı Adnan Polat istemiyordu, G.Saray istemiyordu.Verdiler bizim maça, bedel ödedi. Burak'a verilmeyen penaltı, Song ve Sabri'ye gösterilmeyen ikinci sarı kartlar, bu hakemin kafasında bir ezikliğin olduğunu gösterdi. Federasyonun, MHK'nın, Galatasaray tarafından istenmeyen bir hakemi özellikle büyük bir derbi maçına vermesi çok yanlıştı'' şeklinde konuştu.

''ALEX BİZE YARAMAZ''

Fenerbahçeli Alex'e talip olup olmadıklarının sorulması üzerine Demirören, ''Hayır olmadık, olmayız da. Çünkü Alex bize yaramaz. Benim Delgadom var Ricardinhom var'' dedi.