BIST 9.577
DOLAR 34,00
EURO 37,85
ALTIN 2.824,10
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Erdem koltuğunu kaptırdı

23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde, Samandıra İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Ecem Efe, Belediye Başkanlığı görevini Başkan Erdem’den devraldı.

Abone ol

Öğrencilerden oluşan 5 kişilik bir grup Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’i makamında ziyaret etti. Ecem Efe adlı öğrenci sembolik olarak Sancaktepe Belediye Başkanı Makamı temsilen belediyeyi bir günlüğüne de olsa yönetecek.

Koltuğunu devrederken kısa bir konuşma yapan İsmail Erdem, “23 Nisan ulusal egemenlik gününün Atatürk tarafından çocuklarımıza armağan edilmesinin anlamı çok büyüktür. Bu gün sembolik olarak bu makamda oturanlar gelecekte buraların görevlileri olacaktır" dedi.

Başkanlık koltuğuna oturan Ecem Efe, İsmail Erdem'in başkan olarak neler yapılmasını istiyorsunuz? sorusuna karşılık verdiği cevapta, “yeni okullar, park ve bahçeler, spor salonları ve hastane olması gerekiyor” şeklinde cevap verdi.

Bu açıklamalardan sonar Belediye başkanı İsmail Erdem “bizim öncelikli çalışmalarımızı içinde eğitim ve gençlerimiz için oluşturacağımız Spor alanları geliyor. Ayrıca her bir 5 katlı olan 3 Kültür ve Bilgi Merkezimizle öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm halkımızın hizmetine sunuyoruz” açıklamasını yaptı.

Sembolik Belediye Başkanı Ecem Efe, Belediye Başkanı İsmail Erdem’e yaptığı çalışmalardan dolayı da teşekkür etti. Her iki başkanın birlerini çiçek sunumu ile program sona erdi.