BIST 9.976
DOLAR 34,00
EURO 38,06
ALTIN 2.831,26
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Çiçek'ten güreşçilere altın

Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Tokat'a madalya ile dönen güreşçileri ödüllendirdi.

Abone ol

Ankara'da 19-20 Haziran tarihleri arasında yapılan Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası'nda Hakan Parlar 55 kilogramda Türkiye 3'ncüsü, Erhan Kaçmaz 74 kilogramda Türkiye 3'ncüsü, Bulgaristan'da 30 Haziran'da yapılan Gençler Serbest Avrupa Şampiyonasında Mustafa Kaya 66 kilogramda Avrupa 2'ncisi, 25-27 Haziran tarihleri arasında Edirne'de yapılan 649. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde deste ortaboyda 3'ncü olan Samet Özaslan ile orta büyük boyda 1'nci olan Attilla Balcı madalya ile Tokat'a döndü.

Tokat Belediye Plevnespor Güreş Sorumlusu Sezai Işkın, Güreş Antrenörü İsa Gürses ile güreşçileri makamında kabul eden Başkan Çiçek, sporcuları altına ödüllendirdi. Tokat'ta güreşin mayası olduğunun altını çizen Başkan Çiçek, Plevnespor olarak güreşe verdikleri desteğin ortada olduğunu ifade ederek, "Gönül istiyor ki bu işi daha ileri noktalara taşıyalım. Biraz imkan istiyor ama gücümüz nispetinde bunları yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte yine bizim ve şehirdeki insanların vereceği destekle bu kardeşlerimizden daha ileri düzeyde başarı bekliyoruz" dedi.

Tokat Belediye Plevnespor Güreş Sorumlusu Sezai Işkın ise 2012 Londra Olimpiyatlarına Tokat Belediye Plevnespor Kulübü güreşçilerinden sporcu dahil etmenin sözünü verdi. Işkın, ayrıca Ağustos ayında Macaristan'da yapılacak olan Gençler Serbest Güreş Şampiyonası'na Milli Sporcu Mustafa Kaya'nın 66 kilogramda ringe çıkacağını ifade ederek altın madalya beklediklerini kaydetti. Güreş Antrenörü İsa Gürses de hedeflerinin Mustafa Kaya'yı Olimpiyat takımına sokabilmek olduğunu söyledi.