BIST 9.777
DOLAR 34,17
EURO 38,16
ALTIN 2.913,64
HABER /  GÜNCEL

Başbakana dertlerini anlattılar

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, Başbakan Erdoğan ile görüşüp, sıkıntılarını anlattılar. Başbakan, “Dertlerinizi not aldım. Gerekeni yapacağım” dedi.

Abone ol



ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA- TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynur Bektaş başkanlığında Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen üst kurul üyesi 12 kişilik bir iş kadını heyeti, dün (24 Aralık 2008) Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Başbakanlık Konutunda ziyaret ederek, güncel ekonomik gelişmeleri görüştüler. Genel olarak ekonomik kriz ve özel olarak da kadın girişimcilerin yaşadığı sıkıntıları anlatan kadınlara Başbakan Erdoğan, “Sıkıntılarınızı not aldım. Gerekeni yapacağım” dedi.

Başbakanın yanı sıra Kadından Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan ile Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Şahin’in de hazır bulunduğu toplantıya ilişkin kısa bir değerlendirme yapan TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynur Bektaş, görüşmede genelde iş camiasını ve özelde ise kadın girişimcileri ilgilendiren konuları konuştuklarını söyledi.

Görüşmeden olumlu ayrıldıklarını belirten Bektaş, Başbakan Erdoğan’ın kendilerini ilgi ile dinlediğini ve not aldığını söyleyerek, “TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’nun taleplerinin çözümünün takipçisi olacağını” ifade ettiğini sözlerine ekledi.