BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  DÜNYA

Başbakan’a cami” bombardımanı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bir yandan yol için cami yıkmayı göze alıyorsun, bir yandan BOP için kilise açıyorsun ve tantana ile kur...

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bir yandan yol için cami yıkmayı göze alıyorsun, bir yandan BOP için kilise açıyorsun ve tantana ile kurdelesini kesiyorsun. Bu sözleri başka bir kullansaydı ne kafirliği kalırdı ne günahkarlığı" dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ’Milli Değerleri Koru ve Yaşat’ mitingleri kapsamında Samsun’da düzenlenen ’Kurtuluş’ temalı mitingde konuştu. Başbakan Erdoğan’ın ODTÜ’den geçecek yolla ilgili açıklamalarını eleştiren Bahçeli, “Sözde yol yapmak bahanesiyle bayram gecesi ODTÜ’ye saldırmakla sen mi demokratsın? Bir yandan yol için cami yıkmayı göze alıyorsun, bir yandan BOP için kilise açıyorsun ve tantana ile kurdelesini kesiyorsun. Bir yandan da kimseye sormadan milletin malını birilerine bağışlıyorsun. Bu nasıl bir iştir, bu ne günah bir iştir. Bu sözleri başka bir kullansaydı ne kafirliği kalırdı ne günahkarlığı" diye konuştu.
(İHA)