BIST 9.891
DOLAR 34,17
EURO 38,08
ALTIN 2.922,45

Başbakan Erdoğan polisleri böyle uyardı!

Başbakan Erdoğan polisleri böyle uyardı!

Başbakan recep tayyip erdoğan, ankara'da polis akademisi 66. dönem mezuniyet törenine konuştu. başbakan erdoğan, üst düzey emniyet mensubu olacak mezunları uyardı. erdoğan, polis akademisi töreninde anayasa mahkemesi başkanı haşim kılıç ile de 30 dakika görüştü.

Başbakan Erdoğan polisleri böyle uyardı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Polis Akademisi 66. Dönem Mezuniyet Törenine konuştu. Başbakan Erdoğan, üst düzey Emniyet mensubu olacak mezunları uyardı. Erdoğan, polis akademisi töreninde Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ile de 30 dakika görüştü.

Başbakan Erdoğan polisleri böyle uyardı!

Gölbaşı Kampüsünde düzenlenen Polis Akademisi 66. Dönem Mezuniyet Törenine katılan Başbakan Erdoğan, yaptığı konuşmada, Polis Akademisi'nden mezun olan tüm öğrenciler ile öğretmenlerini ve ailelerini kutladı.

Başbakan Erdoğan polisleri böyle uyardı!

Polis Akademisi'nin önderliğinde, Uluslararası Polis Akademileri Birliği'nin kurulma çalışmalarının tamamlandığına, yarın da imza töreninin yapılacağına işaret eden Erdoğan, ''Bundan da büyük bir memnuniyet ve gurur duyduğumu ifade ediyor, Sayın rektörümüzü, değerli yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Hükümet olarak, Polis Akademisi'nin, Güvenlik Bilimleri Fakültemizin ihtiyaçlarını karşılamaya, her alanda desteklemeye devam edeceğiz. Böyle özel ve uluslararası boyutta bir eğitim kurumunu, bugün ulaştığı seviyenin çok daha ötesine taşımak için imkanlarımızı seferber etmeyi sürdüreceğiz'' diye konuştu.

Başbakan Erdoğan polisleri böyle uyardı!

Erdoğan, akademinin ve fakültenin, 2010-2011 döneminde gerçekleştirdikleri bilimsel faaliyetleri ana başlıklarıyla inceleme fırsatı bulduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

''Yayınlar, sempozyumlar, paneller, araştırma, rapor, proje ve çalıştaylar vasıtasıyla güvenlik alanında çok derin, ayrıntılı ve son derece kapsamlı çalışmaların yapıldığını gördüm. Toplumda, polis denildiğinde, ne yazık ki sadece üniforma, sadece silah, cop, kelepçe, karakol, biber gazı gibi kavramlar öne çıkıyordu. Ne yazık ki, medyanın da bu noktada yanlış yönlendirmeleriyle güvenlik kavramı çok farklı bir imajla topluma sunuluyor. Elbette geçmişte yaşadığımız acı tecrübeler var ama bugün, güvenlik kavramının, polis kavramının, asayiş kavramının çok ama çok değiştiğini, imajının çok ötesinde bir derinlik ve kalite kazandığını görüyoruz.