BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

Bankayı soydu 4 saat sonra yakalandı

Bağcılar'da bir banka şubesini silah tehdidiyle soyan Erol P., polisin sıkı takibi sonrası 4 saat sonra yakalandı. Borçla aldığı motosikletiyle birlikte yakalanan soyguncu, ilk ifadesinde borçları nedeniyle bankayı soyduğunu söyledi.

Abone ol

İstanbul'da eli silahlı bir kişi Bağcılar'daki banka şubesini soydu. Bankadan yaklaşık 22 bin lira çalan Erol P. olaydan yaklaşık 4 saat sonra yakayı ele verdi. Soyguncu, polisteki ilk ifadesinde bankayı borçları nedeniyle soyduğunu söyledi.

Bağcılar Mahmutbey Caddesi'ndeki bir banka şubesi, otomatik silahlı bir kişi tarafından dün saat 16.30 sıralarında soyuldu.

Motosikletle banka önünde gelen otomatik silahlı soyguncu, güvenlik görevlisini tehdit ederek silahını aldı. Bankadaki 22 bin lirayı da alan soyguncu geldiği motosiklete binerek kaçtı. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından kamera görüntülerine yoğunlaştı. Kamera görüntülerinden yola çıkan ekipler, soyguncuyu Kirazlı Mahallesi Yasemin Sokak üzerinde gözaltına alındı. Bankadan aldığı 22 bin lirada bulunurken, soyguncunun adının Erol P(36) olduğu belirlendi. Hırsızlık ve yaralamadan emniyette kaydı olduğu belirlenen Erol P'nin 60 bin liralık borcunu kapatmak için soygunu gerçekleştirdiğini söylediği iddia edildi. Erol P'nin, soygun için kullandığı motorsikleti de olaydan bir gün önce bir arkadaşını kefil göstererek 3 bin liraya aldığı anlaşıldı. Erol P'nin sorgusunun sürdüğü bildirildi.