BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56

Baldız herkesin yeni gözdesi oldu!

Baldız herkesin yeni gözdesi oldu!

Ablası kate middleton’ın 29 nisan’daki kraliyet düğününde, sarah bulton’un elinden çıkan fildişi krep kumaştan yapılan elbisesiyle yıldızlaşan pippa middleton, son olarak ispanya’daki tatilinde çekilen üstsüz fotoğraflarıyla yine ingiltere ve avrupa basınına konu oldu. cambridge düşesi unvanını...

Baldız herkesin yeni gözdesi oldu!

ABLASI Kate Middleton’ın 29 Nisan’daki kraliyet düğününde, Sarah Bulton’un elinden çıkan fildişi krep kumaştan yapılan elbisesiyle yıldızlaşan Pippa Middleton, son olarak İspanya’daki tatilinde çekilen üstsüz fotoğraflarıyla yine İngiltere ve Avrupa basınına konu oldu. Cambridge Düşesi unvanını alan Kate Middleton’ın düğündeki nedimesi, İngiliz bulvar basınının haberlerini “Kraliyet ateşi” başlığıyla verdiği Pippa’nın popülaritesinin her geçen gün arttığını söylemek mümkün.

Baldız herkesin yeni gözdesi oldu!

BORSACI SEVGİLİSİ VAR
Her adımı izlenen, Cambridge Dükü Prens William’ın baldızı Pippa’nın Facebook’ta adına açılan sayfalardaki hayran sayısı ise şu an 215 bin.

Baldız herkesin yeni gözdesi oldu!

İngiltere’de “ülkenin en gözde bekâr kadını” olarak kendisinden bahsedilen 27 yaşındaki Pippa’nın kalbinin ise eski bir kriketçi olan borsacı Alex Loudon için attığı yine onunla ilgili haberlerde yer alıyor. Prens William’ın arkadaşı olan Loudon ile Pippa Middleton’ın bir yılı bulan birlikteliği için yakın çevresi “Bu ilişki evliliğe gider” diyor.

Baldız herkesin yeni gözdesi oldu!

İNGİLİZ EDEBİYATI OKUDU
Hostes olan Carole ve İngiliz Hava Yolları’nda çalışan Michael Middleton’ın üç çocuğunun ortancası olarak dünyaya gelen Pippa Middleton, Berkshire Bölgesi’nde büyüdü. İskoçya’daki Edinburgh Üniversitesi’nde İngiliz edebiyatı okuyan Pippa, 2008 yılında buradan mezun oldu.