BIST 9.002
DOLAR 34,19
EURO 37,05
ALTIN 2.976,05
HABER /  SPOR

Bakkalın hakem isyanı

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal hakeme büyük tepki gösterdi.

Abone ol

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 1-1 berabere sona eren Galatasaray maçı sonrasında hakem Yunus Yıldırım'ı eleştirerek, ''Skora, takımın rengine göre maç yönetilmez. Bir takımın emekleri böyle hiçe sayılmaz. Bu skoru biz haketmedik'' dedi.

Mesut Bakkal, karşılaşma sonrasında yaptığı değerlendirmede, oyuncularının lig lideri Galatasaray karşısında maçın başından sonuna dek üstün bir mücadele sergilediğini, maç içinde gelişen birtakım nedenlerden dolayı karşılaşmayı 1-1 berabere bitirmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Galatasaray karşısında 1-0 öne geçtikten sonra hakem kararlarının da değişmeye başladığını, takımının adeta ataklarının kesildiğini savunan Bakkal, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bunu gerçekten haketmediğimizi düşünüyoruz, emek sarfediyoruz, çalışıyoruz, ama sonuçta 1 puana razı oluyoruz. En azından öyle veya böyle Galatasaray'a mağlup olmadık diyoruz. Sahada özellikle aynı hizada olmasına rağmen hakem ofsaytı göremiyor. Hakem hataları olabilir, bunu kabul ediyorum, ancak skora, takımın rengine göre maç yönetilmez, maç ortada yönetilir. Futbol oyunun kuralları aynıdır. Takıma göre farklı olmaz. Gaziantepspor da büyük bir camiadır. Bunu haketmedik, oyuncum öne geçtikten sonra kafasını çıkartamadı, pozisyon üretmesi engellendi. İyi oynadık ama böyle oldu. ''