BIST 8.715
DOLAR 34,27
EURO 37,05
ALTIN 2.992,86

Bakan kuyruğu tatlıya bağladı

Bakan kuyruğu tatlıya bağladı

Çevre ve orman bakanı veysel eroğlu, torba yasa’dan yararlanmak isteyen vatandaşların afyonkarahisar sosyal güvenlik kurumu (sgk) önünde oluşturdukları kuyruğa müdahale etti.

Bakan kuyruğu tatlıya bağladı

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Torba Yasa’dan yararlanmak isteyen vatandaşların Afyonkarahisar Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) önünde oluşturdukları kuyruğa müdahale etti.

Bakan kuyruğu tatlıya bağladı

Bakan Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mitinginden önce esnaf ziyareti yaptı. Esnaf ziyareti sırasında SGK Müdürlüğü’ndeki kuyruğu gören Bakan Eroğlu, vatandaşlarla sohbet etti

Bakan kuyruğu tatlıya bağladı

Torba Yasa’dan yararlanmak ve Bağ-Kur borçlarını yeniden yapılandırmak amacıyla Merkez Müdürlüğü’ne gelen vatandaşlarla sohbet eden Bakan Eroğlu, SGK İl Müdürlüğü’nün Bağ-Kur’dan sorumlu Müdür Yardımcısı Faruk Celayir’den bilgi aldı. Bakan Veysel Eroğlu, vatandaşın sorununun çözülmesi gerektiğini belirterek kuyrukta bekleyen vatandaşlara çay ve lokum ikram edilmesi talimatını verdi.

Bakan kuyruğu tatlıya bağladı

Çay ve lokum masrafını cebinden karşılayan Bakan Eroğlu, "Vatandaş hem para verecek, hem bekleyecek. Bu olmaz" dedi.

Müdürlük yetkilileri ise eleman eksikliği nedeniyle bu kuyruğun oluştuğunu kaydetti. Bakan Eroğlu’nun talimatından sonra kuyruktaki vatandaşlara Afyonkarahisar lokumu ikram edildi.