BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Bakan Koç yine uyukladı

‘Benim Kütüphanem’ projesine katılan Kültür ve turizm Bakanı Atilla Koç tören sırasında yine uyuyakaldı

Abone ol

TOPLUM Gönüllüleri Vakfı’nca başlatılan ‘Benim Kütüphanem’ projesi kapsamında, halk kütüphaneleri yenilenecek. Projeye, Türkiye'deki 12 yabancı banka ve mali kuruluş 200 bin dolar katkı sağladı ve Swissotel’de düzenlenen törenle protokol imzaladı. Törene katılan Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, yapılan konuşmaları dinlerken uyukladı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Bakan Koç, ‘Benim Kütüphanem’ projesine ilk defa Sakarya’da şahit olduğunu, oradaki toplum gönüllüsü gençlerin çabalarının gözlerini yaşarttığını söyled. Koç, “İnşallah bütün Türkiye’yi böyle gönüllülerle donatırız'' dedi.

İdarecilik hayatının 10 yılını Karadeniz’de, 10 yılını da Güneydoğu Anadolu’da geçirdiğini, oradaki sıkıntı ve imkansızlıkları çok iyi bildiğini anlatan Bakan Koç, gönüllü gayretlerinin kendi çalışmalarına hız kazandıracağını ifade etti.

“Kısa kes Aydın havası olsun'' diye uzun konuşmayı sevmediğini, ancak bu konuyu önemsediği için biraz bilgi vermek istediğini kaydeden Bakan Koç, “Uyanık olduğum tek konu bu olabilir'' diye espri yaptı. Ancak Bakan Koç, konuşmasını yapıp koltuğa geçtikten birkaç dakika sonra uyuklamaya başladı.

Kaynak : DHA