BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Bahçelievler’de 3. evlilik ºöleni

Bahçelievler Belediyesi'nin 3. Geleneksel Toplu Evlilik Töreni ºölenle gerçekleºti.

Abone ol

Bahçelievler Belediye Baºkanlığı"nın maddi olanaksızlıklardan dolayı evlenemeyen gençler için düzenlediği 3. Geleneksel Toplu Evlilik Töreni Milli Egemenlik Parkında düzenlenen muhteºem ºölenle gerçekleºti…
İstanbul Milletvekili Ali İbiº ve İstanbul Büyükºehir Belediye Baºkanı Dr. Mimar Kadir Topbaº"ın da hazır bulunduğu Toplu Evlilik ªöleninde 26 genç çift evlenerek dünya evine girdiler.

Evlenen 26 çifti temsilen, Medine Eraslan ve Fatih Say çiftinin nikahı Büyükºehir Belediye Baºkanı Kadir Topbaº ve Bahçelievler Belediye Baºkanı Osman Develioğlu tarafından kıyıldı.

İstanbul Milletvekili Ali İbiº, ise genç çiftin nikah ºahidi oldu.
Baºkan Topbaº"ın kıydığı nikahın ardından, evlenen çiftlere Osman Develioğlu ve diğer misafirler tarafından takılar takılarak düğün öncesinde üç gün süreyle devam ettikleri “Evlilik Okulu” katılım belgeleri verildi.
Törende konuºan İstanbul Büyükºehir Belediye Baºkanı Dr. Mimar Kadir Topbaº, “Bugün burada Bahçelievler halkı ile birlikte, evlenen 26 çiftimizin mutluluğuna tanıklık ediyoruz, kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Bahçelievler Belediye Baºkanı Osman Develioğlu"da yaptığı konuºmada evlenen çiftlerin Evlilik Okulu"nu bitirdiklerini belirterek; “Gençlerimiz evlilik okulunda akademisyenler tarafından kendilerine verilen hayat dersleri sayesinde hayat boyunca mutlu bir evlilik sürdürecekler. Kendilerini tebrik ediyorum ve tüm Bahçelievler halkı adıma mutluluklar diliyorum” dedi.
Bahçelievler Belediyesi Halkla İliºkiler Müdürlüğü"ne, baºvuruda bulunan 26 çiftin, Toplu Düğün Merasimlerinin gerçekleºtiği, içlerinde yaºının küçüklüğü nedeniyle 1 yıldır yaºının dolmasını bekleyen ve ayrıca babasız yetim çiftlerin de olduğu gençlerin Toplu Evlilik ªöleninde Ünlü Sanatçı Sibel Can konser verdi…

Beyaz eºyadan mutfak odasına, oturma odasından yatak odasına, ayrıca gelinlik, damatlık giysileri dahil tüm ihtiyaçları Bahçelievler Belediyesi"nin düzenlediği organizasyonla sponsorlar aracılığıyla karºılanarak evlenen 26 çift, ünlü sanatçı Sibel Can"ın verdiği muhteºem konserle hayatları boyunca unutamayacakları bir gün yaºayarak dünya evine girdiler…
Öte yandan Murat Boz ve Melih Güngör"ün de sahne aldığı gecede Baºkan Develioğlu tarafından ünlü sanatçı Sibel Can"a anı plaketi verilirken evlenen çiftler adına Baºkan Topbaº ve Sibel Can"a gelin bohçası hediye edildi.