BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Bağcılarda vahşi cinayet

Bağcılar'da bir binanın giriş katında oturan iki çocuk annesi Oya Ertaş (41) boğazı bıçakla kesilerek öldürüldü.

Abone ol

Cinayet, öldürülen kadının kocası Ali Ertaş'ın pencere camını kırarak içeri girmesiyle ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre, cinayet Evren Mahallesi Gülbahar Caddesi Aslı sokak 50 numarada bulunan binanın giriş katında işlendi.

İddiaya göre, Oya Ertaş'ın kapısını uzun süre çalan bir komşusu, kapının açılamaması üzerine şüphelenerek işe giden kocası Ali Ertaş'ı aradı. Eve gelen Ali Ertaş anahtarıyla kapıyı açmaya çalıştı, ancak arkadan kapının üzerinde anahtar olduğu için kapı açılmadı. Daha sonra yan odanın pencere camını kıran Ertaş, içeri girdi.

 Evin içinde eşini arayan Ertaş, karısının cesediyle karşılaştı. İki çocuk annesi eşinin boğazı kesilerek öldürüldüğünü fark eden Ali Ertaş sinir krizi geçirdi. Kapıyı açarak komşularını çağıran Ertaş daha sonra baygınlık geçirerek yere yığıldı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis inceleme yaptı. Ertaş ailesinin kiracı olarak oturduğu evin kapısının zorlanmadığı ve arkada üzerinde anahtar olduğu belirlendi. Ertaş'ın yakınları ile görüşen polis, koca Ali Ertaş'ın ifadesini de aldı. İki çocuk annesi kadının öldürüldüğü sırada çocuklarının okulda olduğu belirtildi.

Kadının cesedi yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.