BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Babunalardan ahlaksız fotoğraf

Lösemi hastalığı ile gündeme gelen Oktar Babuna ailesine inanılmaz suçlamalar yöneltti.

Abone ol

1999'da lösemi olduğu açıklanınca uygun ilik bulunması için Türkiye'nin seferber olduğu beyin cerrahı Dr. Oktar Babuna, İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ne ailesi ile ilgili suçlamalar içeren mektup ve fotoğraf gönderdi. Babasının ahlak dışı yaşadığını ileri süren Babuna, annesi ile babasının eş değiştirmelerin yaşandığı, toplu seks ayinlerine katıldığını öne sürdü.






"AİLEM SABETAYCI"
Annesi ve babasının Sabetaycı olduğunu iddia eden Babuna "Bizi Sabetaycı yapmak istiyorlardı. Kabul etmedim" dedi. Kamuoyunda Adnan Hoca olarak tanınan Adnan Oktar'ın 1999'da manken Ebru Şimşek'in şikayeti üzerine açılan soruşturma sonunda "Çete kurmak ve tehditle menfaat sağlamaktan" yargılandığı dava zamanaşımına uğramış, ancak ifadeleri alınmadığı için dosyaları ayrılan 6 sanık İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaya başlanmıştı. Geçen günlerde yapılan duruşmada Babuna ailesi de tanık olarak dinlenmişti. Ancak duruşma çıkışı Oktar Babuna, Adnan Hoca aleyhine konuşan annesi Semin Babuna'yı "Cinsel taciz", babası Prof. Dr. Oktar Babuna'yı ise "organ kaçakçılığıyla" suçlamıştı. Babuna 6 kişinin yargılandığı dava dosyasına konulmak üzere mahkemeye gönderdiği fotoğrafla birlikte mektupta babasının sürekli Tevrat okuduğunu ileri sürdü. Oğul Babuna, babasının ahlak dışı çekilmiş birçok fotoğrafının olduğunu da öne sürerek "O fotoğrafı ufak bir fikir vermesi için gönderdim" diye yazdı. Babasının yazdığı "Bilimden İmana" adlı kitabın da çalıntı olduğu iddialarında bulunan oğul Babuna kız kardeşinin de küçüklüğünde bir Sabetay toplantısına şahit olduğunu ileri sürdü.

BABA FOTOĞRAFI ANLATTI

Prof. Dr. Cevat Babuna, oğlunun iddialarını ağlayarak yanıtladı. Prof. Babuna, Harun Yahya'nın kitaplarından hiç bir alıntı yapmadığını belirterek, "İnsanın yaratılışı konusunu Türkiye'de en iyi bilen adam benim. Benzerlik varsa onlar benden almıştır" dedi. Prof. Dr. Cevat Babuna ortaya çıkan fotoğrafın üniversite arkadaşlarının katıldığı bir kutlamada çekildiğini söyledi. Prof. Babuna şöyle konuştu: "26 yıl önce çekilmiş bir fotoğraftır. Üniversitedeki sınıfımızın 30. yılında bir kutlama vardı. Toplandığımız zaman kıyafet balosu yapılır. Ben de o bölümün başkanıyım. Amerika'dan gelen arkadaşlar 'hatıra fotoğrafı çektirelim' dediler. Bunda ne var ki... Sabetayist olduğumu söyleyen oğluma sormak lazım.Ben Sabetayist isem sen nesin?" Prof. Dr. Babuna bu toplantılarda toplu seks yaptığı ve eş değiştirme (kuzu ayini) katıldığı iddialarına ise, "Hayatımda ilk defa duyuyorum bunları. Onu Allah'a havale ediyorum. Yetişmesi için çırpındım. Onun hocası ve babasıyım. En iyi üniversitelerde okuttum. Hastalandı varımı yoğumu verdim. Tedavisi süresince borçlandım. Boçlarımı yeni ödedim. O ahlaksız adam onun beynini yıkamış. Ben oğluma karşı bir şey yapamıyorum" diye konuştu. Prof. Dr. Babuna iddialara karşı dava açıp açmayacağı konusunda ise "Ne yapacağım, o benim oğlum. Allah'a dua etmekten başka yapacağım hiçbir şey yok" dedi.




Haber:Ercan SARIKAYA
Kaynak:www.sabah.com.tr