BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Babalara cilt fırsatı

Kendinize cilt bakımı yaptırarak, yaza yenilenmiş olarak girmeye ne dersiniz?

Abone ol

Erlamer"de Cilt Analizi ve Bakımı"ndan yenileyici cilt bakım kürlerine, istenmeyen tüylerden kurtulmanıza yardımcı olan PPx Mavi Işık Terapisi"nden Lazer Varis tedavisine kadar ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Haydi babalar, Erlamer"de bakıma girmenin tam zamanı!

Güzellik ve estetiğin buluşma noktası Erlamer, “Babalar Günü”nde, tüm babaları cilt bakımı yapmaya davet ediyor. Babalar, kendilerine bakım yapacak, yenilenecek, hayatlarına sağlık ve keyif katarak bu özel günü kutlayacak.

Babalara tavsiyeler
Günümüz kadın ve erkeklerinin en büyük problemi: İstenmeyen tüyler… Siz de işe öncelikle istenmeyen tüylerinizden kurtularak başlamaya ne dersiniz? Erlamer"de lazer epilasyon tedavisinden yepyeni bir tedavi şekli olan PPx Mavi Işık Terapisi"ne kadar pek çok uygulama sayesinde vücudunuzun herhangi bir bölgesinde, sizi rahatsız eden istenmeyen tüylerinizden kurtulabilirsiniz. Üstelik tüm sırt epilasyonuna sadece 20 – 25 dakika gibi çok kısa bir zaman ayırarak. PPx, her türlü deri tipi ve kıl renginde %85 oranında etkili, başarılı bir sonuç sağlıyor. Ağrısız ve acısız bir yöntem olan PPx ile seanslar; yapılacak tedaviye, tedavi uygulanacak bölgeye ve kişiye göre 2, 4, 6 ve 8 hafta aralıklarla uygulanıyor.

Yaz mevsimine yenilenmiş bir ciltle başlamak isterseniz, öncelikle doğru bir cilt analizi ardından da cilt bakımı yaptırabilirsiniz. Bu sayede nefes alan ve sağlıkla ışıldayan bir cilde kavuşabilirsiniz. Varislerinizden mi yakınıyorsunuz? Merak etmeyin Erlamer"de gerçekleştirilen Lazer Varis tedavisi ile onlardan da kurtulabilirsiniz.