BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  DÜNYA

Baba-oğul böyle öldürüldü

Adana’da iki kişinin öldüğü kanlı soygun, güvenlik kameralarına yansıdı.<br/>26 Ağustos’ta 2013 tarihinde Dumlupınar Mahallesi’ndeki bir kuy...

Abone ol

Adana’da iki kişinin öldüğü kanlı soygun, güvenlik kameralarına yansıdı.
26 Ağustos’ta 2013 tarihinde Dumlupınar Mahallesi’ndeki bir kuyumcudan 4 kilogram altın çalan kar maskeli soyguncular, kendilerine engel olmaya çalışan komşu esnaf ile oğlunu öldürmüştü. 3’ü çocuk 5 kişinin de yaralandığı olay, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Baba ile oğlun vurulduğu an ise yürekleri burktu. Kanlı soygunla ilgili 6 şüpheli yakalanırken, 1 kişi ise halen aranıyor.
Olayla ilgili Cumhuriyet Savclığı’nda Adana 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde ’nitelikli adam öldürme, nitelikli yağma, nitelikli yağma suçuna yardım, mala zarar verme ve yaralama’ suçlarından dava açıldı. Savcı, berber baba oğlu öldürdüğü ileri sürülen Abdullah A. ile soyguna karışan Ferman A., Kemal T., D.Ö. ve Adnan G.’nin 2’şer kez ağırlaştırılmış ömür boyu, ayrıca 21’şer yıl hapis cezası ile cezalandırılmalarını talep etti. Doğan T. ile Şükrü A.’ya ise 15’er yıl hapis cezası verilmesi istendi.
(İHA)