BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,06
ALTIN 2.835,31
HABER /  SPOR

Aziz Yıldırım futbolculara ne dedi?

F.Bahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, A.Gücü maçı öncesinde bazı isimlerle birebir görüşme yaparak, bu oyunculardan toparlanmalarını istedi.

Abone ol

Başkan Aziz Yıldırım, Ankaragücü maçı öncesi başta kaptan Alex olmak üzere birçok oyuncuyu kulüp binasına çağırıp tek tek görüşmeler yaptı. Toplantıya Aykut Kocaman da katıldı

Fenerbahçe, Ankaragücü maçı öncesi yoğun bir motivasyon trafiği yaşadı. Başkan Aziz Yıldırım, Sportif Direktör Aykut Kocaman ile birlikte başta kaptan Alex olmak üzere birçok oyuncuyu kulüp binasındaki makamına çağırıp, görüşmeler yaptı.
Ligde üç yenilgi alarak liderliği kaybeden Fenerbahçe’nin birçok oyuncusu disiplinsiz özel yaşamları nedeniyle gündeme gelirken, bu sezon takıma karışmayan, Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne girmeyen, maçların devre arasında soyunma odasına inmeyen Yıldırım, kollarını sıvamak zorunda kaldı.

Futbolculara, takıma ve formalarına sahip çıkmalarını, bir an önce ayağa kalkmalarını öğütleyen Başkan Yıldırım, oyuncuları motive etmek için büyük çaba harcadı. Aziz Yıldırım’ın, Kocaman ile birlikte baş başa görüştüğü Fenerbahçeli futbolculara, takım ruhuna itaat etmelerini söylediği, ardından cesaret vererek desteğini bildirdiği öğrenildi. Dün yapılan görüşmelerde kendisine sıra gelmeyen başta Emre olmak üzere diğer oyuncuların Ankaragücü maçından sonra başkanın huzuruna çıkacağı belirlendi.

Konuşun emri
Bu arada Teknik Direktör Daum da seyircisiz oynanan Kasımpaşa maçında saha içinde birbirleriyle hiç konuşmayan ve yardımlaşmayan oyuncularını uyardı.
Alman hoca, Ankaragücü maçı öncesi futbolculara “konuşun emri” verirken, herkesin birbirine destek olmasını istedi.

Ligde üç maç üst üste kaybederek uzun yıllar sonra ciddi bir başarısızlığa imza atan Fenerbahçeli oyuncuların, sahada rakibe hâkim olmak için çekinmeden konuşmasını, futbolcuların birbirine bağırmasını talep eden Teknik Direktör Christoph Daum’un, böylece rakibe psikolojik baskı da kurmayı hedeflediği bildirildi.