BIST 9.577
DOLAR 34,02
EURO 37,93
ALTIN 2.820,86
HABER /  GÜNCEL

Aykut Kocaman'ın yeni silahları

sakatlıklar yüzünden son haftalarda büyük sıkıntı çeken teknik direktör Aykut Kocaman, Eskişehirspor'a yen isimleri hazırlıyor.

Abone ol

Sakatlıklar yüzünden son haftalarda büyük sıkıntı çeken teknik direktör Aykut Kocaman, Eskişehirspor'a yen isimleri hazırlıyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre durumu yarın kesinlik kazanacak olan Emre’nin forma giyememesi durumunda Kocaman’ın ön liberoda genç Gökay Iravul’a şans vermeyi düşündüğü belirlendi.

Bursaspor maçının son bölümünde oyuna dahil olan ve başarılı bir futbol sergileyen genç oyuncusuna güvenen Fenerbahçe Teknik Direktörü, bu sayede yabancı kontenjanını da rahatlatmayı planlıyor. Çünkü Kocaman’ın planları içinde, Eskişehirspor deplasmanında Miroslav Stoch’a görev vermek de var.

ÇOK BİLİNMEYENLİ DENKLEM

Ligin ikinci yarısında şans bulduğu maçlarda başarılı olan Slovak yıldızı sakat Dia’nın yerine oynatmayı düşünen Fenerbahçe Teknik Direktörü, Eskişehirspor sağ kanadını onunla yıpratmayı düşünüyor. Bu durumda     sol kanatta verimli olamayan Niang ya yedek kalacak ya da gerçek görev yeri forvete dönecek. Senegalli yıldızın eski yerine dönmesi durumunda, Semih Şentürk yeniden kulübenin yolunu tutacak. Aykut Kocaman’ın bu konudaki kesin kararını Emre’nin durumunun belli olmasından sonra vermesi bekleniyor.