BIST 9.678
DOLAR 33,97
EURO 37,86
ALTIN 2.826,96
HABER /  GÜNCEL

Aykut Kocaman'ı sildiği isimler sırtlıyor

Aykut Kocaman, takımında zaman zaman ters düştüğü yıldızlarının performanslarıyla şampiyonluk yarışını sürdürmeyi başarıyor.

Abone ol

Süper Lig'in ilk yarısında kimi zaman Alex de Souza'yı yedek bırakan, onsuz bir kurgu arayaşına giren Kocaman, ligin ikinci yarısında bu tavrından vazgeçmiş, Brezilyalı da sergilediği futbolla takımını sırtlamıştı.

Andre Santos da devre arası tatiline giderken SABAH'a, "Daum, Aykut Kocaman'dan daha iyi hocaydı" başlıklı açıklamalar yapmış, ortalık karışmıştı. Ancak ikinci yarıda Santos'u daha verimli kullanan Kocaman, oyuncusunun performansını arttırmasıyla rahat bir nefes almıştı. Ligin ikinci yarısında verimi düşen Stoch da Kocaman'ı hayal kırıklığına uğratan bir diğer isimdi.

KOCAMAN: HER ŞEY BİTTİ DERKEN...

Ancak bu üç isim de Gaziantepspor karşısında Aykut Kocaman'ın can simitleri oldular. Daha 4. dakikada Hürriyet'le çarpışıp saha kenarında kafasına 8 dikiş atılan Alex, 106 dakika süren maçı kafasından sızan kanla tamamlarken, mücadelesiyle takımını ateşleyen en önemli isimdi. Fenerbahçe'nin hocası Aykut Kocaman'ın 77. dakikada oyuna aldığı Stoch son dönemdeki kötü gidişini sonlandırma peşindeydi. 94. dakikada maçtaki tek ama isabetli şutunu çeken Stoch'un artısı vuruşunun kaleyi bulması oldu. Direkten dönen bu topu tamamlamak ise Santos'a kaldı. Ligin ikinci yarısındaki performansıyla yıldızlaşan Santos'un golü Saracoğlu'nu adeta yıkarken, Aykut Kocaman'a da derin bir nefes aldırdı. Kocaman yaşadığı stresi, "Gol her şeyin bitmeye başladığı anda imdadımıza yetişti" diye anlattı.

KARTAL'A SUÇLAMA

Gaziantepspor kulübü dün F.Bahçe Yardımcı Antrenörü İsmail Kartal'a yönelik ciddi bir açıklama yaptı. Maçta Kartal'ın, "Başkası için değil, kendiniz için oynayın şerefsizler" dediğini öne süren Gaziantepspor kulübü yayınladığı dünkü bildiride, "Gaziantepspor'un hedefi lig ilk üç içinde bitirmek, Avrupa kupalarını katılmaktır. İsmail Kartal'ın sarf ettiği sözler seviyesiz, saygısızca ve terbiye sınırlarını aşmıştır, şiddetle kınıyoruz" ifadelerini kullandı.