BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53

Aykırı sesler korosu

Aykırı sesler korosu

İnternethaber“sabahları gazeteye bakarken korkuyorum. acaba yine kim ne söyledi diye…” bu sözler chp’li bir milletvekiline ait. korkuya neden olan şey hergün parti yöneticilerinin birinden gelen ve hem içeride hem dışarıda ciddi tartışmalara neden olan açıklamalar. kılıçdaroğlu’nun genel...

Aykırı sesler korosu

İNTERNETHABER

“Sabahları gazeteye bakarken korkuyorum. Acaba yine kim ne söyledi diye…”

Bu sözler CHP’li bir milletvekiline ait. Korkuya neden olan şey hergün parti yöneticilerinin birinden gelen ve hem içeride hem dışarıda ciddi tartışmalara neden olan açıklamalar.

Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığa geldiği 23 Mayıs’tan bu yana suların durulmadığı CHP’de sadece 8 ayda yaşanan ve büyük tartışmalara neden olan o açıklamaları sizin için topladık.

Aykırı sesler korosu

CHP 10. YIL MARŞINI BIRAKIP 100. YIL MARŞINI BESTELEMELİ:

CHP’nin Parti Meclisi Üyesi Enver Aysever, “CHP’nin artık 10. marşıyla alabileceği bir yol yoktur. CHP, Kemal Bey’in kişiliğinde yüzüncü yıl marşını bestelemeye talip olmalıdır. Andımız yerine Rakel Dink’in ’sevgilim’ diyen mektubunu okutmalıyız belki de” sözleriyle parti içinde şimşekleri üzerine çekti.

Aykırı sesler korosu

BDP-CHP İTTİFAK YAPABİLİR:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum’un tartışma yaratan ilk sözleri Baykal sonrası ilk kez BDP’ye yapılan bayram ziyaretinde dile geldi. Batum, “Ülkedeki eşitsizlikleri giderecek bütün parti ve görüşlerle işbirliği yaparız” dedi. Batum’un sözleri “BDP ile işbirliğine varız” olarak yorumlandı. Batum daha sonra sözlerini düzeltti.

Aykırı sesler korosu

RAHİBE AFİŞİ KRİZİ

Avcılar Belediyesi referandum sürecinde başörtüsünü ‘rahibe’ kıyafetine benzetti bir afiş astırdı. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun tepkisine neden olan afiş sonrası Avcılar Belediye Başkanı Değirmenci ihraç istemiyle Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Soruşturmanın sonucu ise tam bir muamma.