BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  MAGAZİN

Avşar kızı arıyor

TED Kortları'nda düzenlenen tenis turnuvasına katılan Hülya Avşar ilginç açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Kaya Çilingiroğlu'ndan boşandıktan sonra "Hayatıma Kaya'dan başka erkek giremez" diyen Avşar Kızı şöyle konuştu: "Etrafımda bir sürü bekar erkek var ama hala beni evli zannediyorlar. Kimse benimle ilgilenmiyor. Ama ilgilenen ya da benim hoşuma giden birisini görürsem hiç çekinmem sokulurum. Öyle eskiden olduğu gibi süzülmem hemen yanaşırım."

TED'deki turnuvanın ardından Avşar, Riva'da yaptıracağı ekolojik villaların da anlaşmasını imzaladı. Pebble Villa ismini taşıyacak 10 adet villa için Avşar, "Villaların ismi olan Pebble Türkçe'de 'Çakıl' manasına geliyor. Bu da Zehra'ya dedesinin verdiği göbek adıdır. Yani vila-lalar Zehra'nın göbek ismini taşıyacak" dedi.

FİNALE ÇIKTI

Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü (TED) tarafından 5.'si düzenlenen Amerikan Hastanesi-Hülya Avşar Veteran Tenis Turnuvası'nda mücadele eden Hülya Avşar, teklerde ve çiftlerde finale yükseldi.

TED Kortları'nda gerçekleştirilen organizasyonda yarı finalde Ceylin Adabük ile karşılaşan Avşar, rakibini 6-2 ve 7-5'lik setlerle 2-0 yenerek adını finale yazdırdı.TED Kulübü Kortları'nda gerçekleştirilen turnuvada Hülya Avşar, çiftlerde final maçını yarın saat 14.00, tekler finalini ise 26 Mart Pazar günü 12.00'de yapacak.